Mit tudok tenni ha eléri a koronavírus Magyarországot és még az első trimeszterben vagyok?
5ös vagyok. 😏 És feltételezhetően nem fogod elhinni, de várandós kismama vagyok, aki nem pánikol olyanon, amin értelmetlen. Pedig lombikbabánk van, így még jobban kéne paráznom. De nem teszem. Ha meg is jelenik az országban, akkor azt úgyis kiemelten figyelemmel fogják kezelni - még ebben a lepusztulóban lévő magyar eü-ben is. Az influenzától vagy a tüdőgyulladástól előbb félnék. De nem teszem.
De jó hogy felfújják ezt a koronavírust, megint lehet mitől rettegni. Az úgyis mindig olyan jó 😬
Ugye azt vágod, hogy 83ezerből 30ezer meggyógyult és kb 3ezer a halott? Gondolom ki tudod számolni, hogy akkor mennyire veszélyes.
Immunerősítés, gyakori kézmosas, tömegben szájmaszk, buszon plusz kesztyű és ennyi.
Emiatt biztos nem mennék tpre. 2gyerekem van, mindkettőnél beleestem egy influenzaszezonba, el sem kaptam, be sem oltattam magam és biztos, hogy nem zárkoznék be.
Amugy hogy jarsz el majd vizsgalatokra? Hazhoz rendeled?
Én teljesen megértem az aggodalmat egy első trimeszterben levő kismamánál. Én is éppen a 2.hónapban járok. Így is veszélyeztetett terhes vagyok, már volt több kisebb bajom egy hónap alatt. Nem mindenki immunrendszere egy betonfal.... és mivel a vírus magas lázzal jár, ami veszélyes a magzatra, naná hogy fél az ember. Én az általános vizsgálatokra , sőt még a postára is maszkban járok, nehogy elkapják az influenzát, amikor hazajövök pedig szinte “bemosakodok” 😀
Szerintem is kicsit túl van fújva a média által, viszont az tény h elkerülni nem tudjuk h a mi országunkba is bekerüljön. Nyilván nem lesz világvége, ugyanúgy el kell menni a vizsgálatokra...stb. De a maszk és az alapos kézmosás (a férjnek is) azért megoldás lehet.
Nekem annyi szerencsém van hogy amugy is táppénzen vagyok a betegségem miatt.
Azért nem kell lehurrogni a kérdezőt mert félti a babájával. Ez normális anyai ösztön és félelem. De ezek szerint nem minden emberben van meg.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!