Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen vitamint szedhetek...

Milyen vitamint szedhetek vagy ihatok terhesség alatt?

Figyelt kérdés
2008. nov. 20. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

terhesvitamint:

- elevit

- gravida

- femibion

Egyébb:

- magneb6

- kálcium

- Vas tabi ha orvos mondja

- folsav

Hírtelen ennyi jutt eszembe!

A terhesvitaminból egyet kell választani, az egyébből mindegyiket szedheted, kivéve a vasat, mert azt a doki mondja meg hogy kell vagy sem!

Sok boldogságot!

2008. nov. 20. 19:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia.Nem feltétlenül kötelező terhesvitamint szedni.az elöttemlévő remekül felsorolta.Én eggyiket se tudtam szedni,én hipp natalt ittam,az egy természetes vitamin ital.de ezt is csak 3 hónapig ittam.nem vagyok vitamin tabi ellenes,de szerintem ezek többsége csak üzlet.Nekem a dokim is azt mondta,hogy szedjek ha a lelkiismeretemnek jó.igy is tettem.És egészséges nagy baba van a pocakomba tabletták nélkül.persze ez mindig a kismama döntése.boldog, és egészséges baba várást kívánok.33 heteske.
2008. nov. 20. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Én csak az első 4 hónapban szedtem terhes vitamint de már nem szedek mert úgyan úgy vagyok mintha,szednék vitamint.Csatlakozom az előttem lévőhöz.Nekem is nagy a a babóm vitamin nélkül.Én csak kenegetem a pocimat.

27heteske

Boldog Baba várást!

2008. nov. 20. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:

en hipp natalt szedek mint terhesvitamint, nagyon jo, 98%ban termeszetes, nem tabletta, hanem ilyen ital, olyan, mint a kubu, fel kupaknyit kell meginni.

mellette magneziumot szedek.

a nodokim azt mondta, hogyha vitamint szedek terhesvitamin mellett, vigyazzak ra, hogy A és E vitamin ne legyen benne, de termeszetesen ehetek olyan dolgokat, amikben ilyen vitaminok vannak.

2008. nov. 20. 20:52
 5/5 A kérdező kommentje:

Eddig én sem szedtem semmit mert ettem elég gyümölcsöt,de mostmár ugy gondolom valamit kellene.De mivel én senm vagyok oda a gyogyszerekért ezért maradok ennél a italnál.Köszönöm a válaszokat és mindenkinek boldog babavárást.

28 hetis kismama

2008. nov. 21. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!