Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek milyen élménye volt 4...

Kinek milyen élménye volt 4 uh-n? Jó?

Figyelt kérdés
2008. nov. 20. 17:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia

SZUPER! Mi 2szer voltunk, igazábol a 26.héttől nagyobb élmény,mert a babód máár valódi babaformáju nem ufo.

30 hetes kismama

2008. nov. 20. 17:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi én most vagyok 27 hetes .Írogatunk egymásnak?Akkor nem hagyom ki.
2008. nov. 20. 18:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 21.hetesen voltam.Időnként elsirtam magam a meghatodottsátol.Az ott kapott képet,mindig viszem magammal,hogy bármikor ránézhessek.Csak ajánlani tudom.A páromnak is nagyon tetszett.
2008. nov. 20. 18:14
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi voltunk 16 hetesen, 23 hetesen és 33 hetesen...annyira jó élmény hogy legközelebb sem fogom kihagyni!!!Csodálatos hogy már ilyenkor megláthatod a babád arcát...Ha van rá lehetőséged ne hagyd ki, és érdemes a 30. hét körül menni, mert akkor már hasonlít nagyon a megszületett önmagához :)

üdv. 37 hetes kismama

2008. nov. 20. 18:14
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat most már tuti hogy nem fogom kihagyni.

Üdv:27 hetes kismami

2008. nov. 20. 18:17
 6/11 A kérdező kommentje:
Szívesen várom az e-maileket tőletek hogy vagytok stb. megszeretnélek titeket ismeni.
2008. nov. 20. 18:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A 4D uh a világ legjobb találmánya. Én mielőtt bementünk a szobába megígértem hogy kibírom írás nélkül, de ez ESZMÉLETLEN.Ott volt a pocaklakóm aki gyönyörű és virgonc. Már egyből rájöttünk hogy tiszta apa lesz. A is csókos száj. Bocsi kicsit elragadtattam magam, de majd mikor ott leszel az lez az igazi. Ha megteheted ne hagyd ki. És igazából én nem is azt akartam tudni hogy néz ki hanem hogy egészséges-e. Dupla öröm volt avégeredmény. Most is az ő képével szemezgetek.

30 heteske

2008. nov. 20. 19:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Utólsó vagyok. Mi 28. héten voltunk.

További szép babavárást. Lassan mi is megyünk szűlni.!:)

2008. nov. 20. 19:31
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen mi is nemsokára mi is megyünk szülni mi 27 28 hetesek utolsónak válaszoltam.Nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkinek.
2008. nov. 20. 19:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Mi 3*voltunk, utoljára tegnap. Én elbőgtem magam, mert nagyon nagon jó volt látni a 30 hetes kislányunk pofiját!! Kinyújtotta a nyelvét, meg ráncolta a homlokát, meg ásított. Valami iszonyú jó érzés! Mindenképpen menj el!!!!és a párodnak is kötelező ott lenni. Ja igen és ne az alapján válassz,hogy mennyibe kerül, mert én voltam egyszer a baross utcában, mert ott akciós volt, és nézhetetlen a dvd amit kaptam. Szóval inkább visszamentünk az első helyre ami bevált.

Boldog babavárást!

30.hetes

2008. nov. 21. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!