Még gyerek koromban csikosak lettek a melleim de nem akarom hogy mégtöbb legyen, ajánlotok nekem stíra ellen valamit?
Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 22:44
1/4 anonim válasza:
Szia én a Vichy krémet használtam, nagyon drága, de kiadós és bevált. 10-12 éves korom között tiszta stria lettem, a cicim, a csípőm, a karom... Arra számítottam, hogy terhesség alatt térképpé változom, de egyetlen új sincs! Ill. Az utolsó két hétben az egyik régi tovább szakadt egy keveset, de kb ennyi az összes.
2/4 anonim válasza:
nekem az avonos narancsborre valo krem teljesen eltuntette az osszes hegecsket, csak sokaig tart
3/4 anonim válasza:
Szia! Lehet most kicsit el foglak keseríteni... én úgy a 20. héttől vichy-vel kentem a pocakomat hogy ne repedjen a bőröm.... nos ehhez képest nagy durván néz ki a hasam, pedig a végén már napi 3-szor minimum kentem. Igaz mondjuk h én majdnem 2 héttel túlhordtam a babámat. A barátnőm ugyan így járt... én azthiszem ez adottság, ha hajlamos vagy rá akkor majdnem mind1 mivel kened...
4/4 anonim válasza:
e-vitaminos kremek vagy oliva olaj segithet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!