Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még gyerek koromban csikosak...

Még gyerek koromban csikosak lettek a melleim de nem akarom hogy mégtöbb legyen, ajánlotok nekem stíra ellen valamit?

Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 22:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia én a Vichy krémet használtam, nagyon drága, de kiadós és bevált. 10-12 éves korom között tiszta stria lettem, a cicim, a csípőm, a karom... Arra számítottam, hogy terhesség alatt térképpé változom, de egyetlen új sincs! Ill. Az utolsó két hétben az egyik régi tovább szakadt egy keveset, de kb ennyi az összes.
2010. júl. 23. 22:50
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem az avonos narancsborre valo krem teljesen eltuntette az osszes hegecsket, csak sokaig tart
2010. júl. 23. 23:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Lehet most kicsit el foglak keseríteni... én úgy a 20. héttől vichy-vel kentem a pocakomat hogy ne repedjen a bőröm.... nos ehhez képest nagy durván néz ki a hasam, pedig a végén már napi 3-szor minimum kentem. Igaz mondjuk h én majdnem 2 héttel túlhordtam a babámat. A barátnőm ugyan így járt... én azthiszem ez adottság, ha hajlamos vagy rá akkor majdnem mind1 mivel kened...
2010. júl. 23. 23:57
 4/4 anonim ***** válasza:
e-vitaminos kremek vagy oliva olaj segithet
2010. júl. 24. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!