Mi lehetett ez? Volt egy pozitív tesztem, de utána 5 nap múlva megjött.
Legalábbis azt hittem, de csak annyi volt amíg a wcn voltam. Utána még kB 3 nap barnázás, de az is szinte semmi volt.
Mitől lehetett ez? Rendes mensi volt?
Azt elfelejtettem írni, hogy hétvégén volt a vérzés, de még tegnap is pozit teszteltem.
Ha kémiai lett volna, akkor nem kellett volna normálisan megjönnie? Tényleg csak annyi vérzés volt, amit a wcben l@ttam
Egyáltalán nem volt erős, ezért nem értem mi lehetett ez. Éreztem egy görcsöt, ezért mentem ki a wcre, de utána az is elmúlt teljesen.
Kérek időpontot. Jó lenne, ha tényleg csak egy hematoma lett volna😊
Ha azóta erős pozitív a teszted, akkor terhes maradtál nyilván... Orvos kéne h megnézzen.
Nekem előző terhességemnél volt ez, h nemvárt délutánján vérezni kezdtem, 2-3 nap vérzés majd barnázás, de közben valami fura volt, így újra teszteltem és bizony erősödtek a tesztek szépen. Dokim akkor azt mondta, hogy a természetre bízzuk, ilyenkor még semmit nem lát, de kb. 1 hét múlva (tehát valahol 5+3 körül) menjek el hozzá. Akkor már látta a terhességet. Terhes maradtam. Később is véreztem terhesség alatt többször is, de egészséges kislányom született.
Ez a tegnap délutáni. Egyáltalán nem lehetett koncentrált, mert előtte kB 1 órával is pisiltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!