Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen ihatok sima vagy...

Terhesen ihatok sima vagy izesitett fekete teat?

Figyelt kérdés
Egy egesz sor teavalasztek volt a boltban de eskuszom egyikre sincs rairva, hogy van e benne koffein vagy nincs (gondolom a legtobbe van). Melyik lehet koffein mentes? Talaltam gyerek teat arra ugyan ra volt irva hogy nincs benne de az egyik malnas volt a masik meg erdei gyumolcsos es az egyiket jobban utalom mint a masikat

2020. febr. 21. 07:50
 1/7 A kérdező kommentje:
Lemaradt, hogy 7 hetes vagyok es eddig kaveztam reggelente, de az mar nem esik jol igy gondoltam valtok teara mert kell valami a reggeli ebredes utan a reggeli rutinhoz
2020. febr. 21. 07:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A fekete és a zöld teában van koffein, a rooibos es a fehér teák, illetve a gyümölcsteák koffeinmentesek. De sima fekete teát is ihatsz, sot, kavet es kolat is, ha nem literszamra dontod magadba
2020. febr. 21. 07:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Persze

Sima feketét is.

Nyilván nem 3 l-t 🙃

2020. febr. 21. 08:00
 4/7 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

Valóban akár kávét is ihatnál, ha kívánnád

2020. febr. 21. 08:02
 5/7 anonim ***** válasza:
A Naturland gyümölcsteái között van koffeinmentes, rá is van írva, illetve a Gárdonyi teaház teái között szintúgy van koffeinmentes, azokon is fel van tüntetve, bár nem tudom szálas vagy filteres teát innál inkább, ezek filteresek. Csipkebogyót is ihatsz, rooibos teákat szintén, illetve citromfű tea is szabad. A zöld teát úgy tudom nemcsak a koffeintartalma miatt nem szabad inni, hanem azért sem mert méregtelenítő hatása van.
2020. febr. 21. 08:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha jól tudom 2 bögre kávét is meg ihatsz egy nap, de az a max. Az ajánlás az, hogy 200mg-nál ne igyál több koffeint egy nap.

Amúgy egy bögre fekete teában kb 50mg van, mondjuk ez elég változó a tea erősségétől függően.

Én egyszer ittam kávét kb 5 hetesen de nagyon rosszul éreztem magam utána, szóval azóta minden koffeint kerülök, de ha neked nincs ilyen problémád, akkor nyugodtan ihataz, de mértékkel :)

2020. febr. 21. 09:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Amúgy fekete teában van a legtöbb, zöld teában is van, de kevesebb, mint a fekete teában, a fehér teában csak nagyon kicsi van, Ezen kívűl még a most népszerű matcha-ban is van, de az zöld tea levélből készül, ha jól tudom.

rooibos teában, gyümölcsteákban nincsen

Amúgy rá vannak írva a teákra is az összetevők és akkor tudod, hogy vannak-e benne koffeint tartalmazó teák-e, mert amúgy sok teának fekete vagy zöld tea az alapja

2020. febr. 21. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!