Terhesen ihatok sima vagy izesitett fekete teat?
Persze
Sima feketét is.
Nyilván nem 3 l-t 🙃
3-as vagyok
Valóban akár kávét is ihatnál, ha kívánnád
Ha jól tudom 2 bögre kávét is meg ihatsz egy nap, de az a max. Az ajánlás az, hogy 200mg-nál ne igyál több koffeint egy nap.
Amúgy egy bögre fekete teában kb 50mg van, mondjuk ez elég változó a tea erősségétől függően.
Én egyszer ittam kávét kb 5 hetesen de nagyon rosszul éreztem magam utána, szóval azóta minden koffeint kerülök, de ha neked nincs ilyen problémád, akkor nyugodtan ihataz, de mértékkel :)
Amúgy fekete teában van a legtöbb, zöld teában is van, de kevesebb, mint a fekete teában, a fehér teában csak nagyon kicsi van, Ezen kívűl még a most népszerű matcha-ban is van, de az zöld tea levélből készül, ha jól tudom.
rooibos teában, gyümölcsteákban nincsen
Amúgy rá vannak írva a teákra is az összetevők és akkor tudod, hogy vannak-e benne koffeint tartalmazó teák-e, mert amúgy sok teának fekete vagy zöld tea az alapja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!