Ma a nőgyógyászom azt mondta ha nem fog beindulni a szülés akkor megpróbálkozik a burok masszással. Remélem nem kerül rá sor utánna olvastam van akinek fájt. Volt valaki akinek ezt csinálták? Mi történik?
Szerintem jogod van megtagadni ha nem akarod és más módszert kérni.
Pár szüléssel a hátam mögött azt mondom, inkább masszírozgassa a burkomat (bár gőzöm sincs ez hogy néz ki), mint oxitocinnal indítsák.
Bár tökmindegy, fáj ígyis úgyis egész
Attól függ mikor kezdi
A burkot akkor tudja a méhszájtól leválasztani, ha már nyitva vagy..
Ha ő nyit rád erőszakkal, az kimondottan fáj..
Mindegyiket jó lenne elkerülni.
Viszont ez csak személyes vélemény, úgy, hogy beavatkozás mentes szülés pártján állok, hogy ha a helyi kórházi protokoll bedarálna, és emiatt csinálná, akkor jobb, mint az oxys indítás..
Nekem volt burok leválasztásom. Akkor 1 ujjnyira voltam nyitva. Hát elég kellemetlen volt, de nem tartott sokáig.
Nem indította be igazán a szülést, csak gyakori, de rendszertelen, és nem erősödő fájásokat csinált. Négy ilyen nap után bő két ujjnyi lett a méhszáj, amire oxitocinnal és burokrepesztéssel indítottak. A vége császár lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!