Volt olyan, akinek terhességi magas vérnyomása lett, majd nem múlt el szülés után?
Figyelt kérdés
2020. febr. 19. 17:30
1/5 anonim válasza:
Nekem elmúlt, barátnőmnek nem.Sajnos ezt nem lehet előre tudni.
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem sem múlik, bár csak 5 nap telt el. Tapasztalatot szeretnék cserélni.
2020. febr. 19. 18:21
3/5 anonim válasza:
Mindkét terhességemnél volt, az elsőnél elmúlt amint kint volt a gyerek, a másodiknál kellett 2-3 hét. Szóval ha 5 napja szültél, akkor nyugi, türelem.
4/5 anonim válasza:
Első vagyok.Óoo 5 nap az semmi, nekem is 3 hét kellett mire rendbe jött a vérnyomásom, ez idő alatt folyamatosan csökkentettem a gyógyszer adagot.Legyél picit türelmesebb!
5/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi :)
Ugyanazzal az adagolással a dopegyt kevésbé viszi le. Sőt. 155/100korulre akar beállni ami nagyon nem jó.
2020. febr. 19. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!