Spontán véleményt kérek! Elolvasnátok?! Kicsit hosszú lett, lent.
06.10-én jött meg a mensim utoljára,12-én kellett volna,szóval előbb,de csak két napig tartott (12-ére már el is múlt).18-án csináltam tesztet,Medi-Labbal halvány pozi lett.Vártunk egy hetet,csináltam még egy tesztet,de az negatív lett.Közben tovább próbálkoztunk a babával.07.11-én kellett volna nem megjönnie,nem jött,nemvárt napján erős pozi lett a tesztem.Örülünk,meg minden.
Ma felmerült bennem egy kérdés,hogy mi van,ha már a múlthónapban terhes voltam,azért volt két napig a mensim,és halvány a teszt?!De utána negát csináltam.
Vmelyik nap kérdezte a szomszéd,h nem vagyok e terhes.Vmit lát,nem tudom mit... Ha 6.hó elején már terhes voltam,akkor most lennék,kb.11-12 hetes,az már látszódna 2.terhességnél,nem?!
Viszont még dokinál nem voltam,mert én az erős pozitól számolok,ami most a 7.hét!
Ti mit gondoltok?Van benne vmi realitás? Milyennek kellene lenni 11 hetesen (első terhességnél nem figyeltem ilyeneket)?
Ez csak egy felvetés.
Köszi mindent.
Huh..hát végülis megeshet, hogy már júniusban lettél terhes..én mihamarabb dokihoz mennék, mert akár 7 hetes vagy, akár 11, már tud mondani valamit a nőgyogyi..sőőt 7 hetesen is van már szívhang általában..
még annyit fűznék hozzá, hogy aki írta, hogy 4 és fél hetesen volt szívhang, azért az egyáltalán nem általános dolog!akkor még petezsák sincs mindenkinek..szóval inkább kivételes estnek hívnám, úgyhogy ne lepődj meg, hogy ezt mások furcsálják!
Boldog babavárást mindenkinek!
ja, még annyit, hogy amúgy a mefilab tesztre eddig csak panaszokat hallottam..sok mindenkit átvertek már..de szorítok, hogy nálad ne erről legyen szó..
de a hét elején menj el dokihoz..tényleg nehogy lemaradj a vizsgálatokról!
4 és fél hetesen a PETEZSÁK 2-3 mm. Ha valaki itt szívhangot lát az megkaphatná a Nobel-díjat! Maximum a fogantatástól számolt 4 és fél hétről van szó.
Amugy egyáltalán nem bántásként írtam viszont a Te stílusodon van még mit alakítani.
Lányok!!!!nem ám itt ezen veszekedtek!!nem mindegy?? ha neki volt szívhang, akkor oké..valakinek meg csak a 8.héten van..
nem vagyunk egyformák!!!!!!
De ne itt kakaskodjatok!
nyugiii..
Ez a baba bőven júniusi. :)
Így néz ki egy teszt majdnem 4 hetes terhességnél, és öthetes terhességnél. Gratulálok!
Kedves Utolsó előtti válaszoló!Érdekelne a link nagyon,de nekem nem nyitja meg,nem ír ki semmit,csupán fehér az egész! :( Megpróbálod mégegyszer feltenni,hátha... Vagy írd meg,hol találtad,és megnézem!Köszönöm.
Mindenkinek köszönöm a válaszát.
Akik összekaptatok,légyszi ne vitázzatok,nem éri meg,mindenkinek máskor van szívhang.Nekem az első babánál,már 7 hetesen volt.4 hetesről nem hallottam még én sem,de az nem jelenti azt,hogy nincs.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!