Ugye nem jelent bajt, hogy csillapodtak a terhességi tüneteim?
Akkor lehet hogy nálam is pms miatt volt a puffanás eddig.
Nagyon furcsa még, hogy nem tudom mi van vele a pocakban 😊 így hogy még nem láttam. De biztos minden rendben lesz
Én elvileg 5 hetes 5 napos vagyok, orvoshoz 7.heten megyek. Nekem is hol van tüneteim, hol nincs. Eléggé rémisztő ez, de bízni kell, hogy minden rendben van. Nem szokott hányingerem lenni, csak az állandó cici fájás meg az érzelmi hullamvasút meg a fáradtság. Néha enyhülnek, máskor meg intenzívebb minden.
Boldog babavárást! Minden rendben lesz.
Kedves ötös,
Nekem cici fáját egyáltalán nincs, pedig az szinte mindenkinek van 😀 szóval nem lepődök meg hogy egyedi eset vagyok ezzel 😀
A fáradtság nálam most alább hagyott, szinte semmi tünetem nem maradt. De remelem minden rendben van 😊 azért az ultrahang után leszek kicsit nyugodtabb. Olyan rossz h még nem láttam semmit 😀
Hát néha jobban, néha nem annyira jól vagyok 😀
Visszatért az összes tünet, fájdogál a méhem úgy kétnaponta, faradekony vagyok. Valamint van olyan étkezés ami után küzdeni kell h lent maradjon a kaja😀 Az etvagyam is nagyon változó, van amikor kieszem a hűtőt, de ma pl semmi etvagyam nem volt.
Nekem 18-án lesz az első ultrahangom, nagyon várom. Aznap lesz a névnapot, jó lenne egy szivhang ajándékba 😊
A helyedben én is elmentem volna a dokihoz. Én alapból kapok progeszteron pótlást. De gondolom ijesztő lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!