Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10-11 hetes kismamák hogy...

10-11 hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Tünetek? Mikor voltatok utoljára orvosnál és mikor mentek legközelebb? Hogy érzitek magatokat? Hányadik baba?

2020. febr. 11. 10:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Ma vagyok 10 hetes. Végre jobban érzem magam, sokat enyhült a hányinger és már annyira fáradékony sem vagyok, bár a szagok még mindig zavarnak.

Tegnap voltam uh-on, a baba 3,5 cm. Legközelebb az Istenhegyibe megyek 3 hét múlva kombinált tesztre, a korom miatt a dokim ezt javasolta (38 vagyok) + Prenatesztet is csináltatok. Második gyerek, van már egy majdnem 8 éves fiam.

2020. febr. 11. 11:51
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia! Köszönöm, hogy írtál. Én 40 vagyok, 3. gyerek. Sajnos fél éve volt már egy vetélésem a 8. héten, emiatt nem igazán vagyok nyugodt. Én most vagyok 10+2 hetes. 9+4 hetesen voltam UH-n, akkor minden rendben volt, 28,1 mm volt a baba. Genetikai uh-ra és Prena tesztre jövő héten megyek 11+3 hetesen.

Én nagyon rosszul vagyok még mindig. Émelygés, puffadás, fáradtság, hányinger. Hányni kb 2-3 naponta szoktam ha egy kicsit többet eszem egyszerre, úgyhogy erre figyelek most.

2020. febr. 11. 12:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja és hatalmasra duzzadtak a melleim, B kosárról D kosárra, fájnak is.
2020. febr. 11. 12:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, erre én is rájöttem, hogy csak kicsit szabad egyszerre enni, különben baj lesz.

Nekem csak minimálisan lett nagyobb a mellem, de ez a fiamnál is így volt, nem is lett tejem.

2020. febr. 11. 12:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok en ma vagyok 11 hetes utolso menstruacio szerint.

De a doki azt mondta 1 vagy masfel hettel kesobb fogant

Mult hetfon voltam dokinal 2cm volt a picurkam.

Legkozelebb 17en megyek.

Nekemis mintha kicsit enyhult volna a hanyinger.

Nekem akkor van inkabb hanyingerem ha nagyon kiurul a gyomrom vagy ha kicsit tobbet eszek.

Szagerzekenyseg az van boven😀

Ja es nekem masodik baba!!T voltam

2020. febr. 11. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!