10-11 hetes kismamák hogy vagytok?
Szia! Ma vagyok 10 hetes. Végre jobban érzem magam, sokat enyhült a hányinger és már annyira fáradékony sem vagyok, bár a szagok még mindig zavarnak.
Tegnap voltam uh-on, a baba 3,5 cm. Legközelebb az Istenhegyibe megyek 3 hét múlva kombinált tesztre, a korom miatt a dokim ezt javasolta (38 vagyok) + Prenatesztet is csináltatok. Második gyerek, van már egy majdnem 8 éves fiam.
Szia! Köszönöm, hogy írtál. Én 40 vagyok, 3. gyerek. Sajnos fél éve volt már egy vetélésem a 8. héten, emiatt nem igazán vagyok nyugodt. Én most vagyok 10+2 hetes. 9+4 hetesen voltam UH-n, akkor minden rendben volt, 28,1 mm volt a baba. Genetikai uh-ra és Prena tesztre jövő héten megyek 11+3 hetesen.
Én nagyon rosszul vagyok még mindig. Émelygés, puffadás, fáradtság, hányinger. Hányni kb 2-3 naponta szoktam ha egy kicsit többet eszem egyszerre, úgyhogy erre figyelek most.
Igen, erre én is rájöttem, hogy csak kicsit szabad egyszerre enni, különben baj lesz.
Nekem csak minimálisan lett nagyobb a mellem, de ez a fiamnál is így volt, nem is lett tejem.
Sziasztok en ma vagyok 11 hetes utolso menstruacio szerint.
De a doki azt mondta 1 vagy masfel hettel kesobb fogant
Mult hetfon voltam dokinal 2cm volt a picurkam.
Legkozelebb 17en megyek.
Nekemis mintha kicsit enyhult volna a hanyinger.
Nekem akkor van inkabb hanyingerem ha nagyon kiurul a gyomrom vagy ha kicsit tobbet eszek.
Szagerzekenyseg az van boven😀
Ja es nekem masodik baba!!T voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!