Kajaundorom van. Bármire ránézek és hányni tudnék, vagy hányok is. Ha volt ilye időszakotok, meddig tartott, hogy viseltétek? Mit csináljak?
A 7. hétben vagyok és csak tegnap óta tart ez a kajaundor, de már élni sincs kedvem, szörnyen érzem magam. Eddig nagyon jó étvágyam volt, bármit megettem. Tegnap üres zsemléket ettem, ma pedig 2 db főtt krumplit tudtam legyűrni 2 szem paradicsommal, úgy, hogy csukott szemmel ettem meg. Természetesen ki is jött minden. Aztán ittam kamilla teát. Vártam, hogy majd minden helyreáll, megnyugtatja a gyomrom, de nem. Sok vizet iszok apránként, szerencsére az megy. Összeszedtem magam és elmentünk bevásárolni, de amikor próbáltam kiválasztani, hogy miket tudnék megenni- végig a kezemben volt egy zacskó, ha esetleg elhánynám magam, akkor legyen kéznél..
Végül egy csomó dolgot vettem, hogy legyen miből válogatni. Húst azt nem vettem, onnan menekülnöm kellett, majdnem elájultam a hűtők mellett. Eddig húst ettem hússal, most meg vegán "párizsit" vettem, de nem hiszem, hogy bármit meg tudnék enni abból, amiket hazahoztam.. Minden olyan... Fujjj :'( Én meg éhenhalok.
2.vagyok. Közben eszembe jutott, hogy nekem még a tej ment nagyon. Jó hidegen. Rengeteget megittam, az nagyon jól esett.
Egy időben a hűtő közelébe se mentem. Nem bírtam elviselni a szagát.
A munkában szerencsére nem akadályozott, bár kellemetlen volt. Mondjuk én hamar szóltam a főnöknek, mert a munkám egy részében vegyszerekkel dolgoztam. Onnantól azokat a feladatokat a kolléganőm végezte. Természetesen ő is tudott róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!