Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyadik héten indul be a...

Hanyadik héten indul be a szívműködés? Ti mikor hallottátok a szívhangot?

Figyelt kérdés
6 hetes, és 5 naposan még nem volt szívhang, ha legközelebb megyek akkor remélhetőleg már lesz, mert ha nem akkor tudom hogy kórházba kell mennem, és megszakítják a terhességet. Volt olyan akinek ebben a kórban ugyanígy nem volt még szívhang, de később már beindult. Sokat olvastam a neten, é azt írták, hogy az 5. héttől már látszik a pulzálás, és a 6. héten már van szívhang.
2008. nov. 20. 11:40
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
5-8 hét. jól olvastad. és pontosan gondolom 2 hét múlva kell vissza menned.
2008. nov. 20. 11:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap voltam eloszor uh-on, akkor voltam 7+1. Nem hallottam szivhangot, mert gondolom a hangfal nem volt bekapcsolva vagy nem tudom, viszont lattam a picit es luktetett a szive a monitoron. :)

Ha keson fogant a babad, akkor gondolom azert nem volt meg szivhang, de ha a korahoz kepest jo volt a merete, akkor jol fejlodik szerintem. Mit mondtak a mereterol??? Jo volt az adott terhessegi hethez kepest?

2008. nov. 20. 11:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor még néhány nap is sokat számít. És ugye a foganás napját max. sejted...

És sok múlik a gépérzékenységétől, illetve, hogy hasi vagy hüvelyi UH- volt-e (utóbbi érzékenyebb)

2008. nov. 20. 11:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Hasi UH volt, és azt mondta a doki, hogy 4 nappal kisebb a petezsák mérete, de már benne vannak az embrionális szövetek, szóval 6 hetes és 1 naposnak felel meg a méret. Tapasztalatokra vagyok kíváncsi, mert már nyáron volt egy vetélésem, de az üres petezsák volt, és az 5. hét végén történt. A helyzet az hogy egy picit félek és nem is tudom kivel ezeket a dolgokat megbeszélni, mert csak a férjem tudja, és nem akarom addig elmondani senkinek amíg nincs szívhang. Sajnos a peteérésemet nem tudom pontosan, mert a vetélés után nem igen volt rendszeres mensim kb.: 34 napos volt a ciklusom, e volt hogy 28 npos volt.
2008. nov. 20. 11:56
 5/7 anonim ***** válasza:
ha megfogadod csak akkor mondd el másnak is a terhességed ha túl leszel a harmadik hónapon. Az a tuti:-) De szívhangod még lehet csak nyugi!! :-)
2008. nov. 20. 12:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Először 5 hetesen és 3 naposan voltam uh-on, akkor még nem volt szívhang, majd 7 hetesen ismét, akkor már volt.

Elképzelhető, hogy később volt a megtermékenyítés nálad, azért nem láttad, hallottad még.

Reméljük, minden rendben lesz, minden jót!

2008. nov. 20. 12:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

szia!

nekem 6het+3naposan meg nem volt szivhang.aztän 2 het mulva visszarendelt a doki,es mär egy kesz kis emberkenek lüktetett a szive! :) hihetetlen elmeny! szerintem nälad is minden rendben van,ne izgulj.

2008. nov. 20. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!