Eszo kérdése:
Munka+pénzügyes kismamák! Kellene egy kis segítség! Számolnátok nekem?
Figyelt kérdés
lassan 2 éve van bejelentett munkaviszonyom.
szerződésem határozatlan idejű.
brutto: 89.500-ra vagyok bejelentve.
Kíváncsi vagyok, hogy ha elmennék táppénzre kismamaként, akkor mennyit kapnék?
illetve, ha megszülök?gyed..csp, meg tgyás, meg mindennel együtt??
előre is köszi!
2010. júl. 23. 09:13
1/5 anonim válasza:
Szia!Én ugyan nem vagyok pénzügyes,de remélem nem baj ha irok.Nekem 92000ft volt a bruttó bérem.6.héttől táppénzen voltam ,48-49000ft volt a táppénzem.Májusban szültem kapok 66000ft Tgyást+12200ft családi pótlékot.A gyed majd októbertől valamivel kevesebb lesz kb 2-3ezer ft-tal.
2/5 anonim válasza:
Ja az lemaradt hogy azért irtam mert hogy nem sok különbség van a 2 bér közt,szerintem kb Te is ennyire számíthatsz.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a tájékoztatót..akkor annyira nem is kevés..volt egy vetélésem, és ha most újra sikerül teherbe esnem, akkor lehet hogy megint veszélyeztetett leszek, vagy legalábbis jobb lenne ha nem dolgoznék..de ez még majd kiderül..
Ja, és köszi a kalkulátor linket is!
2010. júl. 23. 10:50
5/5 anonim válasza:
Én is 92000 bruttóra vagyok bejelentve. :) Akkor jó tudni mennyi is lesz kb. az annyi. :) 8 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!