Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az első trimeszterben hány...

Az első trimeszterben hány kilót szedtetek magatokra?

Figyelt kérdés
Igaz, nagyon émelygős-hányós voltam, de én fogytam... nem lesz ettől baja a babának?
2010. júl. 23. 07:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Hajrá mindenkinek :)

Én amúgy a 13. hétben vagyok már, és még mindig tatr az émelygésem... :S

2010. júl. 23. 09:53
 12/14 anonim ***** válasza:

mínusz 3 kg volt az első 12 hét alatt...

45 kg voltam,elképzelheted milyen jól néztem ki 42kg-osan:)

2010. júl. 23. 12:39
 13/14 anonim ***** válasza:
hat nem is tudom... akkor en csinalok valamit rosszul??? es 8 hetes vagyok 175cm 61 kiloval kezdtem es mae mar r 66 vagyok. en allandoan ehes vagyok, es ha ranzek a vizre mar akkor is hizok tipus vagyok. en sem akarok hizni, de ha nem eszek rosszul vagyok. de nalam lehet az is befolyasolja hogy par honapja abbahagytam a cigit. es most eszem dohanyzas helyett. udv zerna
2010. júl. 23. 21:03
 14/14 anonim válasza:
Ágynyugalmat írt elő a doki, egy hónap alatt 3 kg jött föl :(, második hónapban újabb egy kg. Ha ráhangolódok valamilyen ételre , le se tudom magam beszélni róla, annyira akörül forognak a gondolataim :). Délelőtt még elvagyok kevesebbel, de délután és este mindig éhesebbnek érzem magam. Igaz az émelygés is akkor volt erősebb.A 12. hét végén vagyok, és hála kevesebb az émelygés, de azért néha még jelentkezik.
2010. júl. 24. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!