Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmegy a babám? Ha igen,...

Elmegy a babám? Ha igen, mikor lesznek a tesztek negativak?

Figyelt kérdés

Most maradt ki és teszteltem is a hét elején, még nagyon az elején vagyok,de tegnap és ma reggel is vèreztem egy kicsit,de nincs semmilyen fájdalmam! A tesztek ma is pozitivak.Mi törtènik,elvesztem a babát??

Voltam tegnap orvosnál,azt mondta várjak,ilyen korán semmit nem tud csinálni,ha el akar menni jobb ha most megy el,mert különben nem lenne egészséges!!!

2010. júl. 23. 07:23
1 2
 1/11 eszo ***** válasza:

Hát, sajnos nem sokat tudsz csinálni így az elején..nekem is ez volt múlt hónap elején..

Bár azóta én tájékozódtam..lehetne hormonkészítményt feliratni..utrogestan, vagy duphaston..esetleg kérdezz rá a dokinál..pihenj sokat! próbálj meg pozitívan hozzáállni..

Mennyi idős terhes vagy??

2010. júl. 23. 07:35
 2/11 anonim ***** válasza:

ez,hogy jobb, ha most megy el mert különben nem lenne egészséges egy hatalmas nagy baromság. egyáltalán nem biztos, hogy azért vérzel, mert a babával lenne bármi baj is. ezer és egy oka lehet a vérzésnek, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy el fog menni a baba.

valóban nem egy jó jel, de még semmi nincs veszve.

vérzésre barnázásra a normális dokik írnak fel ultrogestant hüvelykapszulát illetve rutascorbint. bár úgy veszem észre, hogy ezeket csak akkor írják fel, ha már látnak szívhangot, addig hagynak és leráznak ilyen szövegekkel. nem tudom, hogy magándokinál voltál-e, érdemes egy másik dokit is felkeresni.

amúgy próbálj meg nagyon sokat feküdni, pihenni, tilos a szex, az ülőfürdő, nehezek emelése, sport, hajlongás. sok sok fekvés.

hányan de hányan vannak ezen az oldalon is, akik az elején barnáztak ill.véreztek (amúgy az ugyanaz) és végül nem lett semmi baj.

2010. júl. 23. 07:36
 3/11 eszo ***** válasza:

ja, most látom, hogy kb még csak 4-4 és fél hetes lehetsz..hát az a rossz, hogy ilyenkor még tényleg nem látnak semmit a dokik..

esetleg szedj rutaszkorbint, az értágító..recept nélkül kapható, 1000 ft körül van!napi 2x1-et..meg E-vitamint, segíti a megtapadást..és esetleg még magnéziumot!

Nagyon szorítok neked!!

De ha így is menni akar, akkor sajnos megy..de még mindig jobb mintha félidősen állna le a szíve, vagy nagyon beteg lenne....

2010. júl. 23. 07:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, + teszt után megjött 6 nappal. A teszteltem egy újat a mesni elmúlása után. Az már - lett. A köv. hóban terhes lettem, és lányom már 21 hós. Sajnos van ilyen, sajnálom, de biztos nemsokára sikerül.
2010. júl. 23. 08:09
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!!

Rákérdeztem tegnap a dokinál és azt mondta h ilyen korán,mikor még nem bizonyitott a terhesség,nem ir fel semmit,mert jobb ha most megy el mintha később, vagy mintha betegen születik...ezzel pedig egyetèrtek,bármennyire is nehéz!!!!:-(((

Ma reggel is volt egy kis vérzés,kicsivel több mint tegnap, bár a betéten ma sem látszott,és megint ennyi volt (remélem!) és semmi fájdalmam nincs!Ha elmenne csak görcsölnék,vagy legalább erősen véreznék,nem?

Igyekszem pihenni,a házimunkát is inkább Apára bízom,és igyekszem pozitív lenni!!

2010. júl. 23. 10:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Én nem értek egyet a dokiddal, de ha te igen, akkor biztosan jól választottál. Az enyém ilyet soha nem mondana!
2010. júl. 23. 10:33
 7/11 A kérdező kommentje:

Miért nem?Szerinted ha ilyen korán el akar menni az nem azért van mert nem egészséges???Van vmi amit vény nèlkül meg tudok venni és segíthet??

Nem az én dokim volt,sajnos a sajátomhoz nem tudok menni egy ideig,mert szabin van!!!!

2010. júl. 23. 10:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Vérzés önmagában semmit sem jelent, bár persze ijesztő tünet. Lehet, hogy csak a beágyazódással jár egy kis vérzés. A természet ilyenkor szelektál, rá kell bízni. Ha el akar menni, a fejed tetejére is állhatsz, akkor is elmegy. És egyetértek azzal, hogy sokkal jobb ilyenkor, mint mondjuk 20 hetesen.
2010. júl. 23. 10:52
 9/11 anonim ***** válasza:

Én az első két hónapban "véreztem". Menzesz idején-lehet, hogy nálad is ez van.

Viszont nekem a doki írt fel kúpot.

Ma már 26 hónapos a lányom.

Azért én a saját megnyugtatásom érdekében felkeresnék egy másik orvost.

2010. júl. 23. 13:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kb 5 hetesen voltam először dokinál, mert pozitív volt a tesztem de pecsételgettem.

Annak ellenére, hogy az uh-n még csak felritkulást látott, egyből kaptam utrogestan hüvelykúpot.

Véreztem még a 6. héten és a 12. héten is (kórház), de hála az istennek most itt van egy egészséges kislány a pocakomban.

21 hetes km

2010. júl. 23. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!