Kinek milyen furcsa tunete volt? Lehetek terhes?
Szivesen meghallgatnék pár érdekes tünetet.
És leírnám az enyémet. Még nem teszteltem mert korainak tartom (egy héttel vagyok a nemvárt után)
Elsőnek ami feltűnt ,hogy minden kajától amit megfőzök rosszul vagyok. Végül eszek belőle de nem esik jól. Pedig elég nagy étkű vagyok.
Majd a következő,hogy nagyon megnőtt a hüvelyi folyásom , volt hogy ültem és szinte elöntött , azt hittem megjött.
Rosszul csak egyszer voltam de akkor nagyon es csak akkor mult el ha ittam valami cukrosat.
És akkor a furcsa tünetek amit lehet csak bekepzelek ,hogy nagyon fajnak a vegtagjaim , de csak időszakosan.
Szerintetek? Volt már valakinek hasonló?
Milyen tesztet ajánlotok?
Nem erzem úgy ,hogy rá lennék függve , még csak egy hónapja próbálkozunk.
Mindenképp megírom majd ,hogy miujság csak addigis kiváncsi vagyok a tapasztalatokra 😊
1 hete késik, szóval lehetsz terhes.
Ennyi késéssel nagyjából mindegy milyen tesztet veszel szerintem.
Nekem a puffadás, az ólmos fáradtság és az extrém érzékenység voltak az első tüneteim. Kb. mindenen bőgtem, pedig finoman szólva se vagyok az a sírós típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!