Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 mm petezsák mégis üres?

18 mm petezsák mégis üres?

Figyelt kérdés
December 17-én volt az utolsó menstruációm. Naptár szerint ovuláció után 2 nappal voltunk együtt (máskor nem). Késett a menszes, aztán halvány pozitív tesztem lett. Elmentem nőgyógyászhoz, 8 mm-t írt a papíromra. 2 hét múlva vissza mentem kontrollra ami pénteken volt. Papíromon az áll, hogy terhesség bizonyított. In utero, petezsák 18 mm. De viszont nem látott semmit 😥 A doki szerint túl korai még, menjek vissza ismét 2 hét múlva, hogy baba e vagy mégsem...Viszont a papíromon az áll,hogy bizonyított terhesség. Első babámmal 6 hetesen már szívhang volt.. Nagyon félek, szeretnénk nagyon a babát. Rosszulléteim ugyan úgy vannak, hányinger, fejfájás, szédülés, menszesz több, mint 1 hónapja nincs. Nem görcsölök, eddig még pecsételő vérzésem se volt. Szóval nem értem.. Valaki tapasztalt már hasonlót? ☹ Előre is nagyon szépen köszönöm!
2020. febr. 3. 15:22
 1/7 A kérdező kommentje:
Az elfelejtettem oda írni, hogy hasi ultrahanggal történt a vizsgálat.
2020. febr. 3. 15:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 23 mmnél lett látható az embrió, de nekem 2 héttel később is volt a peteérésem mint szokott

Így, mensi szerint 8 hetesen lett szivhang is. (embrió mérete 6 hetesnek felelt meg) és végig 2 héttel kisebb volt mint mensi szerint..

Mondjuk szikhólyag látható volt, tehát sejtettük hogy lesz baba csak később.

Szikhólyagot látni?

Sokat nem tehetsz, szedj vitaminokat és pihenj sokat. Próbálj ne stresszelni, azzal többet ártasz.

2020. febr. 3. 15:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Sajnos szikhólyag sem látszik ☹
2020. febr. 3. 16:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes lenne hüvelyi uht csinaltatni, hasi nem olyan pontos
2020. febr. 3. 17:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Nekem az első gyermekemmel hüvelyi uh-n nézték a terhességet. Csodálkoztam rajta, hogy itt meg hasival.. Sajnos nem válogathatok, SZTK-ba járok
2020. febr. 3. 19:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Magán orvos nem opció?
2020. febr. 3. 20:41
 7/7 anonim ***** válasza:

6 hetesen mentem 11 mm petezsak benne szikholyag. 5 hetesnek mondott. Két hét múlva mentem vissza már volt szivhang is, de nekem is hüvelyi ultrahang volt.

Én is hánytam, szedultem, jó jelnek vettem és az is volt. Reméljük nálad is így lesz

2020. febr. 4. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!