Nektek milyen savlekötő vált be terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Szörnyen sok a gyomorsavam, akármit eszek, utána ég, már, hányingerem van. Sokszor felmarja a gégémet is. Még csak a 30. hétben vagyok, jó lenne ezt legalább mérsékelni.
Ajánlanátok valamit?
2020. febr. 3. 09:50
1/12 anonim válasza:
Nekem anno gaviscon szirupot írt fel az orvos, de bevallom nem igazán használt.
Úgy kB egy hétig főtt krumplit ettem, kekszet és gyömbéres vizet ittam, semmi mást, aztán rendbe jött valamennyire.
Husi leves is jó rá egyébként illetve a hideg kóla. Nekem ezek segítettek.
Illetve, a 32 héten befordult irányba a baba, ott mintha elvágták volna a gyomorégést, szerintem ő nyomta a gyomromat és azért volt ez a szenvedés.
2/12 anonim válasza:
Nekem a Rennie, nélküle szenvedtem mint a kutya.
Teát inni, leveseket enni, üditők, csípős,fűszeres ételeket mind ki kellett zárnom.
3/12 anonim válasza:
Hát én majd bele pusztultam. 😫 Rennie jó volt, de napi 8 kellett. Gaviscon semmit se ért. A salvus víz enyhített rajta valamelyest.
4/12 anonim válasza:
Nekem akkor múlt el mikor 180ch diétát tartottam
6/12 anonim válasza:
Salvus víz csodát tett. Hármas ikreket szültem 35.hétre, semmi mas nem segített, csak a salvus víz.
7/12 anonim válasza:
Nekem csak a Ludea segített, orvos írta fel.
9/12 anonim válasza:
Szódabikarbóna. A Rennie is az, csak 30x drágább. :)
10/12 anonim válasza:
Odafigyeltem arra hogy ne egyek és igyak olyat ami alapból fokozza a savtermelést pluszba tejet ittam. Nekem sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!