Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Erős fejfájás majd hányas, mi...

Erős fejfájás majd hányas, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
3 hét alatt másodjára ébredek úgy, hogy erős fejfájásom van majd egy félóra múlva hányok, többnyire csak epét. Az első alkalommal végighánytam az egész napot, akkor segített a gyömbér tea délutan-este, elmúlt. A fejfájas is elmúlt a hányással. Ma szintén fejfájásra ébredtem és epét hánytam, bepróbálkoztam megint a gyömbérrel, de kijött azis, ma szerencsére csak kétszer hánytam, de a fejfájás ismét elmúlt a hányással. Mitől lehet ez? Most vagyok 18+3 hetes, eddig nem hánytam, nem volt semmi bajom. A hányás nem is fura, de az, hogy valamilyen összefüggésben van a fejfájással érdekes.
2020. febr. 2. 21:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Migrén
2020. febr. 2. 21:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Soha nem volt migrénem, ez terhesség alatt is kialakulhat?
2020. febr. 2. 21:44
 3/11 A kérdező kommentje:
Illetve a mai fejfájas nem volt erős, tompa fejfájást éreztem, az első volt erős.
2020. febr. 2. 21:47
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Magas vérnyomás?Nekem akkor fáj a fejem ha felmegy a vérnyomásom.
2020. febr. 2. 21:50
 5/11 A kérdező kommentje:
Alacsony a vérnyomásom, 95/55, vagy ennél is alacsonyabb. 100 felé sosem megy.
2020. febr. 2. 21:56
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
Migrén, én is terhesen lettem migrénes, sem előtte, sem utána nem voltam/vagyok. Hányásra, talán reflux lehet.
2020. febr. 3. 07:38
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
Szia, olvastam róla, hogy kialakulhat terhesség alatt a migrén, én alapból migrénes vagyok, és olyankor hányok is, majd majd mind a kettő egyszerre elmúlik, van hogy 1 nap de van hogy pár óra alatt. Kitartás
2020. febr. 3. 12:49
 8/11 anonim válasza:
100%
Ez nem furcsa, nekem a hányás mindig fokozatosan erősödő fejfájással kezdődik, a vége felé már elviselhetetlen. Ezért szenvedek miatta annyit, mert maga a hányás nem rossz egyáltalán, sőt inkább jó ha kijön aminek ki kell, mert utána sokkal jobban leszek. 6 évvel ezelőtt volt egy nagyon rossz élményem, amikor epét hánytam, mert már nem volt mit kihányni. Akkor nem kaptam levegőt sem, az nagyon rossz volt, de szerencsére azóta nem volt ilyen.
2020. febr. 5. 08:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Nekem az a baj, hogy nincs is mit kihányni vagyis nem volt, egyik nap se, kizárólag epe jött a sokadik öklendezéssel.. Szóval nekem a hányás volt elviselhetetlen, főleg, hogy félóránként.. Rosszabb esetben 10 percenként kellett.. Jóformán levegőt sem kaptam. Azóta nem volt semmi. De mostmár tudni fogom, hogyha fejfájással kelek hányni fogok.. :-/
2020. febr. 5. 12:55
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem gondolnám, hogy egy migrénes roham ilyen.. :-/
2020. febr. 5. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!