Van más kismama is aki ma nagyon erős fejfájással küzd?
Nekem migrénes fejfájásom volt sokszor a terhesség alatt. Az orvosom mondta,h ha szükséges,nyugodtan vegyek be egy Algopyrint,ha nagyon görcsöl a fejem,mellé egy No-Spa tablettát is. Nekem segített.
A terhesség vége felé már nem fajt a fejem,sőt,mióta szültem,azóta még nem is fájt a fejem. Ennek már 2 éve.
Tanácsot nem adok,mit vegyél be,de ha úgy érzed,igenis menj az ügyeletre,ott elmondhatod,h nem tudod,mit lehet bevenni terhesen. Vagy hívd fel a nőgyógyászodat,esetleg a védőnőt. Valaki biztos segít.
Nekem is fáj a fejem tegnap óta, én a fáradságra fogtam eddig. Elvislehető egyébként az enyém.
De hogy megnyugtassalak, én kb 6 hete mentőt hívtam mert olyan gyomorgörcsöm volt, hogy a padlón fetrengtem fájdalmamban. A mentősök, és a doki is azt mondta, hogy nagyon jót tettem, terhesen nem csak a saját de a babám életéért is felelős vagyok. Igaz nem derült ki, hogy pontosan mi volt, kaptam 2 szem fájdalomcsillapítót még a mentőstől, utána 7 órán keresztül megfigyelés alatt voltam a kórházban, de szép lassan elmúlt minden fájdalom és hazaengedtek. Az orvos szerint vagy begörcsölt az izomzat a gyomorszájamnál, vagy esetleg egy erős gyomorrontás (kétlem) de akár a baba helyezkedése is okozhat hasonlót.
Ha úgy érzed fáj, ne tétovázz menj be.
🙋♀️🙋♀️
Nekem is fáj a fejem reggel óta. Éjjel kb félóránként ébredtem meg. Szerintem az idő teszi ezt velünk. 34.hétben vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!