Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van más kismama is aki ma...

Van más kismama is aki ma nagyon erős fejfájással küzd?

Figyelt kérdés
Kb másfél órája tart, tarkó feletti erős fájdalom, vérnyomásomat ez idő alatt 2x mértem, 128/89 és 130/92 volt, tehát ezek nem indokolják ezt az extrém fájdalmat.Már a sírás környékez, gondolkodtam, hogy bemegyek az ügyeletre, na de egy fejfájással elég ciki oda állítani nem?Ez a rohadt időjárás lehet a hunyó?Más is van ilyen cipőben?

2019. dec. 31. 13:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki orvoshoz menni?
2019. dec. 31. 13:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak azért gondoltam, hogy ciki, mert valakit vérzéssel elzavarnak az ügyeletről mert koraterhes és úgysem tudnak vele mit kezdeni, akkor mit szólnának ha egy fejfájással beállítanék.Vettem be egy fájdalomcsillalítót ha az sem hat, akkor viszont tényleg kénytelen leszek bemenni.
2019. dec. 31. 13:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem migrénes fejfájásom volt sokszor a terhesség alatt. Az orvosom mondta,h ha szükséges,nyugodtan vegyek be egy Algopyrint,ha nagyon görcsöl a fejem,mellé egy No-Spa tablettát is. Nekem segített.

A terhesség vége felé már nem fajt a fejem,sőt,mióta szültem,azóta még nem is fájt a fejem. Ennek már 2 éve.

Tanácsot nem adok,mit vegyél be,de ha úgy érzed,igenis menj az ügyeletre,ott elmondhatod,h nem tudod,mit lehet bevenni terhesen. Vagy hívd fel a nőgyógyászodat,esetleg a védőnőt. Valaki biztos segít.

2019. dec. 31. 13:53
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
Nincs.
2019. dec. 31. 13:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem is fáj a fejem tegnap óta, én a fáradságra fogtam eddig. Elvislehető egyébként az enyém.

De hogy megnyugtassalak, én kb 6 hete mentőt hívtam mert olyan gyomorgörcsöm volt, hogy a padlón fetrengtem fájdalmamban. A mentősök, és a doki is azt mondta, hogy nagyon jót tettem, terhesen nem csak a saját de a babám életéért is felelős vagyok. Igaz nem derült ki, hogy pontosan mi volt, kaptam 2 szem fájdalomcsillapítót még a mentőstől, utána 7 órán keresztül megfigyelés alatt voltam a kórházban, de szép lassan elmúlt minden fájdalom és hazaengedtek. Az orvos szerint vagy begörcsölt az izomzat a gyomorszájamnál, vagy esetleg egy erős gyomorrontás (kétlem) de akár a baba helyezkedése is okozhat hasonlót.

Ha úgy érzed fáj, ne tétovázz menj be.

2019. dec. 31. 14:04
 6/9 anonim ***** válasza:

🙋‍♀️🙋‍♀️

Nekem is fáj a fejem reggel óta. Éjjel kb félóránként ébredtem meg. Szerintem az idő teszi ezt velünk. 34.hétben vagyok

2019. dec. 31. 14:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Hetekig migrénes fejfájásom volt amikor kismama voltam, a 17. héttől a 23. hétig minden nap úgy fájt a fejem, hogy azt hittem felrobban. Panadolt vettem be ilyenkor de szart sem ért. Mást te sem tudsz tenni, van ilyen. Próbálj meg aludni ha tudsz.
2019. dec. 31. 15:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem, de amikor faj, akkor algopyrin hasznal ra. Te tudod mekkora a fájdalmad, nekem fejfájással nem jutott eszembe dokihoz menni. Pedig a terhességem első 13 hetében kétnaponta volt migrénem. De en előtte is migrenes voltam szoval nem volt új érzés, hogy csillagokat látok a fájdalomtól. Ha neked ez új, sose volt ilyen fájdalmad és nem enyhül akkor inkább doki, mint bármi baj legyen.
2019. dec. 31. 15:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem migrénes fejfájásom volt terhesség aaltt, mindog bevettem advil ultra fortet, néha többet is.
2019. dec. 31. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!