33 hetes magzat súlya?
Ma voltam uh-n 33+0 hetes vagyok,a doki 1900-2000 grammra becsülte a kislányt, de azt mondta inkább 2000 grammhoz van kövelebb.Doki azt mondta rendben van, nem lesz óriási baba, de korának teljesen megfelel.
BPD 82
AC 270
FL 6,2
Mit gondoltok?Kinek mekkora volt ilyen korban a babája?Köszi ha válaszolsz 😉😊
Kerek 34 hetesen volt az utolso uh es akkor volt a legkisebb fiam becsult sulya 2600 gramm. (A nagyokra mar nem emlekszem.)
A meretek az atlaghoz nagyobbak voltak 6-9 nappal, combcsont, haskorfogat, fej, szoval minden. Es 4 kg korulire tippelte a gep a varhato szuletesi sulyt.
Nagyjabol egyebkent jo lehetett a meres, mert az uh utan Kb 3 hettel meg kellett inditani a szulest es 3400 grammal szuletett a gyerek.
Nyilvan tudod, hogy a becsult suly nem biztos, de ha pont jo is, akkor abban is nagy kullnbsegek vannak, hogy az utolso hetekben mennyit hiznak a magzatok. Ilyenkor hiznak a legtobbet, az utolso honapban egy kilot is magukra szednek meg, mas baba pedig heti 100-150 grammot “csak”.
De ha az atlagos hizassal es kalkulalunk, akkor is szamuthatsz 3-3,5 kg kozotti babara, ha vegigmegy a terhesseged, ami teljesen rendben van.
Az egyik gyerekem nekem is 3.1 kg-al szuletett, pedig o majdnem a kiiras napjaig bent maradt. Es semmi gondja nem volt, sot, kint o lett a legerosebb alkatu.
Lányomat 32 hetesen 1900 grammra, 38. héten 3300 grammra becsülték. 40 hetesen született 3180-nal.
A fiam 32 hetesen 2100 gramm volt a becslések szerint, ő 41 hetesen született 3060 grammal.
2600 grammot mondott az orvos a 32. héten
Azt mondta az első gyerekünkhöz hasonlóan 4 kg körül lesz, hát 5 kilóval született :)
Nekem 28 hetesen volt 1730 a becsült súlya. 😊
Most megyek a 36 hetes uhra már nagyon kíváncsi vagyok most mennyi lesz a súlya 😍🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!