Fiú lesz? Ha a 12 hetes ultrahangon azt mondta a doki hogy "fiú gyanús"?
Nekem azt mondták, hogy ha 12 hetesen nem tudják, "talán lány" vagy "bármi lehet" a válasz, akkor mindkét nemű ugyanolyan eséllyel lehetséges. Ha azt mondják, hogy "inkább fiú, de nem biztos", akkor inkább fiú lesz.
A második babánkat várom, nekem 13 hetesen utóbbit mondták, de a vizsgáló orvos úgy mondta, hogy szerinte fiú, de lehet köldökzsinór is. 18 hetesen biztosra fiút mondtak, most 25 hetes, már a kis ultrahang gépen is egyértelműen fiú.
Ez alapján azt mondanám, hogy inkább engedd el a kislányt, nehogy nagyot csalódj és gondolkozzatok fiú neveken is.
Hát nekem a szülés pillanatáig fiút mondtak, de lányként született. Valószínűleg végig ott volt a köldökzsinór.
Most 12 hetes vagyok, jövőhéten megyek uhra, remélem, hogy őt is fiúnak mondják, és az is marad, mert az elsőnél nagyon beleéltük magunkat fiúba.
Én megértelek, ha gondolod írj üzit és tartsuk a kapcsolatot szülésig.
Czeizel módszer, kínai fogantatási naptár, jónás naptár, még a hold állása, de még a bevitt kálcium és magnézium se számít, fölöslegesen túlkomplikáltátok.
Az apán múlik,hogy fiú vagy lány lesz-e a baba, x és y kromoszóma, tudod. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!