Mit tegyek? Ikreket várok.
Ha már 1 éve próbálkoznànk,én örülnék az ikreknek. Nehéz lesz,nehezebb,mint 1 gyerekkel,de nem megoldhatatlan.
Apuka hogy reagált?
Nyugi,ez csak a kezdeti sokk.
Az,hogy 2 szobás a házatok,kezdetben nem akadály,az ikrek lehetnek egy szobában eleinte,aztán majd szépen kialakul.
Az előző kommentelő felvetette,így megfordult az én fejemben is: emiatt fontolgatnád az abortuszt?
Csak emiatt hülyeség lenne,főleg,hogy már 1 éve próbálkoztok. Persze ti tudjátok,de hidd el,pár nap,hét múlva másképp fogod látni.
Nem akartam offolni,de csak elmesélem. Nevelőszülő vagyok. Két csecsemőt nevelünk,8 és 9 hónaposak (gyakorlatilag majdnem ikrek),3 és 5 hetesen kerültek hozzánk. Nem könnyű,de nagyon jó. Most kezdik igazából felfedezni egymást,már "beszélgetnek" egymással a maguk babanyelvén. Tündériek. Dupla gond,igaz,de dupla öröm is.
Tudom,nem ugyanaz a két élethelyzet.
Most beszélgessetek sokat,tervezzetek újra.
(4-es)
Nyugidj meg! Először én is sokkot kaptam, mikor kiderült h ikreket várok.
Már van egy 4 éves lányunk. Mi 2 gyereket terveztünk. Így vettük a házat (3 szoba kis nappali stb)
Szintén nincs segítségünk, a férjem 3 műszakban dolgozik.
Nehéz lesz? Biztosan!
De már nagyon várjuk a piciket!
Nagyon izgalmas, és különleges is az egész.
Több mint egy év próbálkozás és egy vetélés után jöttek. Mikor már az egész "babaprojektet" szüneteltetni akartuk!
Van egy jó kis facebook csoport ikres anyukáknak/kismamáknak.
Sokat segítünk egymásnak!
Ne aggódj! És ha szeretnél beszélgetni írj privátban.
Egy 27h ikres kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!