Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha elvetélnék annak mindenképp...

Ha elvetélnék annak mindenképp lenne valami előjele?

Figyelt kérdés

6 hetesen voltam ultra hangon, ahol a doki megállapított, hogy egy élő, egészséges, kicsi terhességem van. Volt szívhang is, meg is mutatta.

Azóta csak cytológia volt, és egy vérvétel ahol minden rendben volt.

Jövőhéten megyek a következő ultrahangra ekkor már 13 hetes és 1-2 napos leszek.

Kicsit elkezdtem félni, hogy esetleg azt mondja a doki, hogy nincs már szívhangja a babának.

Jogosan aggódom, vagy mindenképpen lett volna valami látszata, ha egy halott magzat van bennem akár hetek óta?

Néha görcsölgetek, de pihenésre elmúlik, vérezni nem véreztem, rózsaszín folyásom se volt, semmi.

Terhes tüneteim sincsenek, de nem is voltak.

2020. jan. 28. 13:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én ezért vettem egy szivhangfigyelőt. Már 9 hetesen megtalaltam könnyen. Pont most néztem megint, most 13 hetes vagyok, már 5 sec alatt megtalálom. Hasznos kütyü. Egyébként biztos minden rendben van, nekem sincs szinte semmi tüneteim, de már érzem a babát ahogy mocorog, így nyugisabb.
2020. jan. 28. 21:26
 12/12 A kérdező kommentje:
Énis érzem őt odabenn, de én terhesség nélkül is éreztem fantom mozgásokat, így ez nem nyugtat meg 😁
2020. jan. 29. 04:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!