Milyen nevet válasszunk?
Figyelt kérdés
Tudom elcsépelt már, de nem találjuk a tökéletes nevet. Nagy vezetéknévhez keresünk 2-3 szótagú lány nevet, ami nem tömegnév. Bombázzatok légyszi, hátha közte lesz az igazi :)2020. jan. 27. 11:22
2/21 anonim válasza:
A kislányom Zina. Nem tomegnev, 2 szotagu, lagy hangzású a Z ellenére es sztem a Nagy vezeteknevhez is passzol.
3/21 anonim válasza:
Es amit még jo szivvel ajanlok: Emili
5/21 anonim válasza:
Bejke, Borbála, Emese, Emőke, Enikő, Etelka, Hajnalka, Hunóra, Ildikó, Katinka, Kinga, Lilla, Mikolt, Orsolya, Sarolta, Tímea, Villő, Viola
7/21 anonim válasza:
Nagy Abigél
Nagy Bianka
Nagy Dorottya
Nagy Evelin
Nagy Emese
Nagy Georgina
Nagy Illangó
Nagy Julianna
Nagy Karolina
Nagy Lívia
Nagy Mónika
Nagy Noémi
Nagy Norina
Nagy Olívia
Nagy Petra
Nagy Rebeka
Nagy Sarolta
Nagy Szilvia
Nagy Szimonetta
Nagy Timea
Nagy Tamara
Nagy Viola
Nagy Viktória
Nagy Zília
8/21 anonim válasza:
Az én nevem Nagy Alexandra.
Dadusként dolgozom,elmondhatom hogy jelenleg nincs az oviban ilyen nevű kislány,úgyhogy nálunk ritkának számít
9/21 A kérdező kommentje:
A Viola eddig is nagyon tetszett, a Zina is érdekes ritka név, felvetem otthon mindenképp :)
Köszönöm az eddigi ötleteket, írjatok még nyugodtan ;)
2020. jan. 27. 14:21
10/21 anonim válasza:
Violát akartam én is írni egyből! Ami még nekem tetszik:
Víta
Gerda
Nina
Lona (Ilonából, de így is adható, ha jól tudom)
Abigél
Aisa (vagy Ajsa)
Bora
Johanna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!