Lassan 11 hetes terhes vagyok és minden tünetem elmúlt, de tényleg minden. A mellem sem feszül már egyáltalán, sőt. Mintha össze is ment volna. Baj lehet?
Első terhességemnél nem volt semmi csak néha egy kis émelygés. Második baba 8-9 hét között ment el, valamiért nem fejlődött tovább. előtte feszült sokat a hasam, rosszul is voltam és aztán egyszerre csak elmúlt. Én meg még örültem is, hogy jajj de jó. Borzalmas volt amikor a 12 hetesen kiderült. Én meg még örültem is, hogy jobban vagyok.
Harmadik baba most 10 hetes, most is elég rosszul vagyok és remélem az is maradok.
Remélem veled minden rendben van. Jó egészséget kívánok.
Majd visszajön ne aggódj :D
Első pár hétben a mellem elérte a végső méretet, szépen szét is szakadt, és ezen kívül annyi tünetem volt, hogy mindig aludtam. Munka után egyből, hétvégente ebéd után már durmoltam. Olyan 18-19. héttől volt, hogy néha 2-3 napig éreztem húzódást a hasam aljánál illetve derékban, gondolom ekkor kezdett nőni a pocak. Ezek kívül semmi más nem volt. Most a harmadik trimeszter végén vagyok, 1-2 hete mondom azt, hogy ez már terhesség a javából. Éjszakai nem alvások, nyom a baba mindenhol és társai..
Naponta vagy 9 x hánytam az elején, aztán 2 napig semmi, majd szét feszült a mellem, aztán pár napig semmi utána újra. Én is nagyon aggódtam mindig, az elején én még vereztem is, és a doki mindig mondta ne éljem bele magam. Aztán már majdnem kórházba kerültem a 11 héten vészes hanyassal, aztán megint elmúlt pár napra és megint vissza jött. A 4 hónap vége felé múlt el teljesen.
Most meg épp a kórházi táskám pakolom mert pár hét és megyek szülni :)
Ne aggódj nincs semmi baj, persze nem vagyunk orvosok és bármi előfordulhat de ne izgulj a tünetek tényleg jönnek mennek.
Remélem nálad is minden rendben lesz. Sok egészséget és boldog baba varast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!