SOS, lehet terhesség? 3 napja késik,3 nappal ezelőtt nagyon enyhe rózsaszínes pecsételő vérzés, majd teljesen elmúlt, azóta nyoma sincs menzesznek?
"Nem voltam még soha terhes, nem tudom, az én szervezetem vajon hogyan, miképp jelezné, vagy hogy reagálna, ebben nincs rutinom."
Hát képzeld mi akik voltunk terhesek sem tudjuk a következőre éppen hogyan fog reagálni a szervezetünk.
Az elsőnél iszonyúan feszültek a melleim, hánytam már a 6. héttől kezdve
A másodiknál semmi, se cici fájás, se fáradékonyság, se hányás, de még hányinger sem. Ha nem nőne a hasam nem is hinném, hogy babát várok.
Veszel tesztet és kiderül mi a helyzet
Köszönöm szépen a reagálásokat! Egyetemista lévén, ezerrel tanulok a holnap utáni vizsgamra, így egy kicsit háttérbe szorítottam most ezt a tesztelgetést, adok mégegy esélyt a holnapnak, lehet, meg fog jönni. De egyelőre még mindig semmi....
Ha addig se változik, csinálok majd tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!