Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS, lehet terhesség? 3 napja...

SOS, lehet terhesség? 3 napja késik,3 nappal ezelőtt nagyon enyhe rózsaszínes pecsételő vérzés, majd teljesen elmúlt, azóta nyoma sincs menzesznek?

Figyelt kérdés

2020. jan. 26. 15:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Nem voltam még soha terhes, nem tudom, az én szervezetem vajon hogyan, miképp jelezné, vagy hogy reagálna, ebben nincs rutinom."

Hát képzeld mi akik voltunk terhesek sem tudjuk a következőre éppen hogyan fog reagálni a szervezetünk.

Az elsőnél iszonyúan feszültek a melleim, hánytam már a 6. héttől kezdve

A másodiknál semmi, se cici fájás, se fáradékonyság, se hányás, de még hányinger sem. Ha nem nőne a hasam nem is hinném, hogy babát várok.

Veszel tesztet és kiderül mi a helyzet

2020. jan. 26. 23:34
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a reagálásokat! Egyetemista lévén, ezerrel tanulok a holnap utáni vizsgamra, így egy kicsit háttérbe szorítottam most ezt a tesztelgetést, adok mégegy esélyt a holnapnak, lehet, meg fog jönni. De egyelőre még mindig semmi....

Ha addig se változik, csinálok majd tesztet.

2020. jan. 26. 23:39
 13/14 A kérdező kommentje:
A lényege a kérdésemnek az volt, hogy a terhesség indulhat-e pár cseppes vérzéssel (az esedékes menzesz napján!!!!!, HANGSÚLYOZOM, akkor kellett volna megjönnie, de néhány csepp után elmúlt!). Aztán 3 napja semmi....
2020. jan. 26. 23:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Értettük.... indulhat, igen..
2020. jan. 27. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!