5 hetes terhes vagyok, a méhnyálkahártyám 22,5 mm vastag, benne egy 1,5 mm-esnek mondható petezsák. Kaptam utrogestan kapszulát, de barnázgatok (korábbi vetéléseim is ezzel kezdődtek) Szerintetek nem túl pici a petezsák?
Köszönöm a válaszotokat. Megnyugtató volt részint, valóban mindenkinél más és más. Csak korábban már volt két spontán vetélésem, és amióta megtudtam, hogy babát várok (múlt hét szerda), nagyon aggódom. Azóta utrogestan kapszulát szedek a dokim javaslatára, de sajnos a mai vizsgálat után eléggé elkezdett görcsölni a hasam, és erősen barnázok. Sajnos a korábbiak így kezdődtek, emiatt is nagyon el vagyok keseredve. De bízom a babámban, a dokimban, hátha mégsem lesz gond.
Nálatok volt barnázás? Azóta a Babáitok megszülettek, vagy még pocakos kismamik vagytok?
első vagyok:
én is öt hetesen mentem dokihoz barnázás miatt, ugyanúgy Utrogestan és Magnerot, pár nap múlva el is múlt, most a 10. hétben vagyunk. :)
Drukkolok!!
Nagyon köszönöm Nektek, tegnap már a lelkemet is kisírtam. De tényleg nem minden terhesség egyforma, van akinek problémamentes, van aki megküzd sokmindennel.
Sok erőt ad a válaszotok, most megnyugodtam, meglátjuk mi lesz. Szedem továbbra is a gyógyszert. És próbálok pihenni.
Örülök, hogy Ti már jól vagytok, köszönöm a válaszaitokat, és problémamentes, boldog babavárást kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!