Dec 15én volt meg utoljára. Ami azt jelenti hogy 5+4hetes vagyok de elkezdtem vérezni 2 napig és elmentem a dokihoz ő pedig azt mondta hogy 2-3 hetes terhesség 🤐🤐 azt hogy?
Figyelt kérdés
Hol ebben a logika??? És a vérzésre azt mondta hogy normális ilyen korai terhességnél😐🤔🤔🤐🤐🤐🤐 Ja és 4 teszt pozitiv volt az meg lehet hogy hibás teszt. És Jövő hónapba hivott vissza😣😣😐😐😐😐 normális ez az orvos? Honnan jött neki 2-3 hetes terhesség????2020. jan. 23. 13:38
1/8 anonim válasza:
Olyan nincs h 2 hetes terhesseg. Ket hetes a fogantataskor vagy. Mire kesik, mar 4 hetes vagy. Es a terhesseg semelyik idoszakaban nem normalis a verzes. Dokicsere.
3/8 anonim válasza:
És konkrétan mit látott? Látott e bármit az uh-val.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem látott semmit hüvelyi uh
2020. jan. 23. 13:56
5/8 anonim válasza:
Menj el egy másik orvoshoz!
Még mindig vérzel?
6/8 A kérdező kommentje:
Egy picit
2020. jan. 23. 14:03
7/8 anonim válasza:
Ha nem látott semmit, akkor az is lehet ,hogy elment a baba vagy kémiai terhességed volt.Ne érts félre, de 5+4-en elvileg valamit azért már látni kellett volna.Megvastagodott nyálkahártya,vagy legalább egy petezsákot.Keresnék másik orvost, mert aki orvos létére 2-3 hetes terhességről beszél az biztos nem a legjobb.De magához a terhességhez már nem fűznék reményeket, mert elvileg napokig véreztél(gondolom te voltál aki tegnap vagy tegnap előtt tett ki kérdést)és görcsöltél is.
8/8 anonim válasza:
Szia! Nekem is dec 15-én volt meg utoljára. Ma voltam ügyeleten, mert elkezdtem vérezni, de szerencsére elvileg nincs gond. 3,2mm az embryo, volt szívhangja és kaptam progeszteront. Szerintem is menj másik dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!