A terhesség megállapításával egyidőben derült ki, hogy jobb oldalon cisztám van. Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
A dokik azt mondták, hogy fel fog yzívódni a 12. hét utám.2007. dec. 11. 20:28
1/5 anonim válasza:
Szia. Nekem sajnos volt. 3 évig. Nem kell megijedni, semmi baj nem lessz.Ahogy terhes lettem a 7.hétbe eltünt az összes, nekem sok pici apró volt ennek a becsületes neve:pco. Ha nem is szívódik föl majd a baba szétrúgja. De valőszínű fölszívódik.Sok sikert egy 20-hetes kismama.
2/5 anonim válasza:
Ne aggódj, föl szokott szívódni. Az orvos úgyis figyelemmel kíséri végig. Minden rendben lesz!
3/5 anonim válasza:
Semmi gond, ne aggódj! Legtöbbször valóban felszívódik. Ha mégsem az sem baj, amíg nem nő vagy nem okoz tüneteket. Az orvosod biztosan figyelemmel kíséri, a terhességedre nincs hatással.
4/5 anonim válasza:
Szia! Velem ugyanez volt. A 8. héten találtak egy cisztát, azt mondták majd felszívódik, meg is tette. A 12. heti uh-n már nem láttak semmit, de rá kell kérdezni az uh-on,hogy eltünt-e vagy ott van-e még, vagy nőtt-e. A dokim azt mondta, hogy még jó is, hogy van ott egy ciszta mert az olyan azt hiszem hormonokat (vagy valamit) termel amik védik a babát.
Ne izgulj! Jó babavárást!
21 hetes kismama
5/5 anonim válasza:
Csak jótanácsként írom, mert nem mindenki tudja a különbséget: ne felejtsd el, hogy amíg "cisztának" nevezik, addig az jóindulatú csomót jelent. Ha picike, felszívódik, ha nagyobb már, műtéti úton eltávolítják, szövődmények nélkül. Ha már "daganat" a neve, nos az rosszindulatú, akkor már lehet aggódni az áttétek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!