Ovuláció után 4 nappal lehetséges?
Szia! Képzeld én is szinte ugyanígy vagyok!
Csak én 6. dpo-n járok. De pont 4. dpo-n kezdtem érezni nagyon enyhe görcsöket, betudtam az ovuláció utóhatásának. De másnap is ugyanúgy éreztem, főleg délelőtt. De annyira enyhe volt, hogy lehet hogy beképzeltem. Ma meg délelőtt már sokkal erősebben éreztem és voltak nyilallások is, de délutánra már megszűntek. Most már nem érzem.
A cicim nyomásra fáj.
Én azért nem vagyok meggyőződve, hogy nálam ez babát jelent :( Lehet csak a bélmozgást éreztem, vagy bármi mást :( És még túl korai is hogy bármit érezzek.
De nagyon szeretnék én is kisbabát!
Én is éreztem magamon ezeket a tüneteket, sőt, még a jobb petefészkemnél is éreztem furcsa égő érzést, amit eddig szinte soha. De annyiszor csalódtam, nem mertem beleélni magam. Aztàn nemvàrtam, nem is jött, de a mindjàrt megjön érzés megvolt. Rà 2 napra este egy hirtelen ötlettől vezérelve csinàltam egy tesztet, ami pozitív lett. 😍(Aztàn màsnap màsik 4-et) 😁
Most vagyunk a màsodik trimeszter elején. Drukkolok nektek! 😊
Nekem ovu után 3 nappal már jöttek a tünetek. Én rendkívül hormonérzékeny vagyok és egyből megéreztem, hogy itt van valami.
Most vagyok az ovu utáni 4ik napon és húzódik a méhem, mint amikor az elsővel voltam terhes és ha lehajolok érzem.
Az is lehet ilyenkor, hogy korábban estem teherbe a ciklus elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!