A Bajcsy Zsilinszky kórházban hogyan zajlik a 18 hetes uh?
Figyelt kérdés
2020. jan. 21. 13:26
1/3 anonim válasza:
Gondolom a második kötelező ultrahangra gondolsz. Ugyanúgy zajlik mint az első, időpontot kell kérned telefonon és ilyenkor már célszerű kiszámolni a másik 2 időpontot is. Megkapod az időpontodat, aznap bemész és lent bejelentkezel a betegfelvételinél. Felmész a 4.emeletre mikor kijön az asszisztens odaadod a kiskönyvedet és majd hívnak. Nekem eddig az a tapasztalatom ha zsúfoltság is volt nagyon igyekeztek tartani az időpontos kismamákat, szóval nem az volt hogy amiatt mert más hamarabb ért oda de későbbre volt időpontja megelőzheti az embert.
2/3 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem hogy hogyan lehet hogy honlapon azt írják 2-ig van ultrahang én 3:15-re kaptam időpontot.
2020. jan. 21. 21:20
3/3 anonim válasza:
Az ajtón is az van hogy ultrahang 9 től mégis 8 orara járok :)
Az nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!