Honnan lehet tudni, ha már a terhesség végénél nyílik a méhszáj?
Figyelt kérdés
2020. jan. 19. 19:19
2/8 anonim válasza:
Az orvos elmondja :D amugy nem lehet tudni magadtol
3/8 A kérdező kommentje:
Orvosi vizsgálat kB. Havonta van... És ha két orvosi vizsgálat közben kezd nyilni akkor már elvileg nem is lehetne némi életét élni vagy kádban fürödni...
2020. jan. 19. 19:29
4/8 anonim válasza:
Nekem el sem mondja, szerinte nem az én dolgom :D Most vagyok 36 hetes, már vagy 2 hónapja rengeteget keményedek meg jósolózok, azért ha nyitva lennék csak szólna, hogy pihenjek többet vagy ezt-azt nem szabad (2-3 hetente vizsgál). Én nem izgatom magam ezen, kádban sosem ülök be, wellnessbe nem megyünk most, párommal heti 1-2x együtt vagyunk, mikor hogy érzem magam és mennyi energiánk van a két éves gyerekünk mellett.
5/8 anonim válasza:
Nem a mehszaj védi a babát,hanem a magzatburok. Ha nyílik, nyílik. Sok mindent nem tudnak vele kezdeni.
6/8 anonim válasza:
Ha a vége felé vagy akkor nem baj hogy nyitva van a méhszáj, feküdhetsz kádba és szexelhetsz is, sőt ezeket szokták is tanácsolni, hátha természetesen beindul a szülés. A babát a burok védi, nem a méhszáj. Ha az megreped, akkor vagy szivárgás, vagy víz zúdulás formájában észre fogod venni. Orvos a terhesség vége felé amúgy sem csak havonta néz rád. Vagy attól tartasz, hogy még mondjuk a második trimeszterben történik ez? Fogalmazd meg a kérdést akkor úgy mert így nem értjük
7/8 A kérdező kommentje:
Férfiként kérdezem :) 8 hónapos terhes a feleségem a második gyerekünkkel
2020. jan. 20. 00:32
8/8 anonim válasza:
31.heten a külső mehszaj elkezdett nyilni, mi akkor már nem kockaztattunk... 36. Heten mar 1.5 ujjnyira nyitva volt a külső belső középső méhszáj is ... 39 re már 3.5 ujjnyira nyitva volt nem is mert mar hazaengedni.
Úgy gondolom pár hetet ki lehet bírni szex és fürdés nélkül... Nem ösztönlények vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!