Mire számíthatok, ha szövettant vesznek a méhszájamból terhesen?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne,hogy akinek vettek a méhszájából szövettant a terhessége alatt,az lenne kedve smegírni,hgy minden rendben zajlott-e.
Nekem venni kell és kétségbe vagyok esve.
Nem akarom elveszíteni a babát.
Köszönöm
2007. dec. 11. 19:55
1/3 anonim válasza:
Miért reagálod ennyire túl? Ez egy rutinvizsgálat.
Nekem is vettek az első citóval, no problem.
Nem fáj, nekem annyit mondott, hogy kicsit vérezhet a vizsgálat után, de nem vérzett kicsit sem.
Egyáltalán ne légy kétségbe esve.
Terhesen sokszor van baci a hüvelyben, ezekek kezelik és semmi baj, de lehet neked még ez sem lesz.
Csak nyugi, az izgalom senkinek nem jó!!
2/3 anonim válasza:
Nyugodj meg, ez tényleg rutineljárás. Miért vesztenéd el tőle a babát? Hidd el, ha ott akar maradni, ott is fog. Minden rendben lesz, nálunk se lett semmi baj... Jó babavárást!
3/3 anonim válasza:
Ettől biztosan nem fogod elveszíteni, ne is gondolj ilyenekre! Tőlem is vettek mintát, amikor kiderült, hogy terhes vagyok. Aztán mivel az eredmény gombát mutatott, kúppos kezelés után újra vettek mintát. Ennek eredménye már jó lett,fertőzés mentes, azóta is minden tendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!