Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szombathelyen, hogy teltek a...

Szombathelyen, hogy teltek a korházi napok? Első baba, minden érdekel.

Figyelt kérdés
Vizitek,baba veled van,mikor tolhatom át,egyálralán áttolhatom-e a csecsemősökhöz,vizsgálatok mi történik engem is néznek minden nap cagy csak a babát? Reggeli ,ebéd,vacsora,hogy van? Segítenek ha kérem babával kapcsolatban?
2020. jan. 17. 15:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég szültem. Nekem borzasztó volt ott alig vártam hogy hazajöjjünk. Segíteni segítenek csak fejetlenség van, sok a baba mostanában. A kaja borzasztó. Áttolhatod a csecsemősökhöz. Hogy téged néznek e attól függ milyen szülésed volt. Vizit minden nap van. Nagyon szoptatáspárt bababarát kórháznak mondják magukat és akinek nincs azonnal ömlő teje azzal türelmetlenek, könyörögnöm kellett tápszeres pótlásért.
2020. jan. 17. 15:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Boríték vastagságtól függ.
2020. jan. 19. 12:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát akkor inkább kibírom azt a 4napot.De rajtam nem gazdagszanak meg :)
2020. jan. 20. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!