Szombathelyen, hogy teltek a korházi napok? Első baba, minden érdekel.
Figyelt kérdés
Vizitek,baba veled van,mikor tolhatom át,egyálralán áttolhatom-e a csecsemősökhöz,vizsgálatok mi történik engem is néznek minden nap cagy csak a babát? Reggeli ,ebéd,vacsora,hogy van? Segítenek ha kérem babával kapcsolatban?2020. jan. 17. 15:07
1/3 anonim válasza:
Nemrég szültem. Nekem borzasztó volt ott alig vártam hogy hazajöjjünk. Segíteni segítenek csak fejetlenség van, sok a baba mostanában. A kaja borzasztó. Áttolhatod a csecsemősökhöz. Hogy téged néznek e attól függ milyen szülésed volt. Vizit minden nap van. Nagyon szoptatáspárt bababarát kórháznak mondják magukat és akinek nincs azonnal ömlő teje azzal türelmetlenek, könyörögnöm kellett tápszeres pótlásért.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát akkor inkább kibírom azt a 4napot.De rajtam nem gazdagszanak meg :)
2020. jan. 20. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!