Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől van ez a szurkálás?

Mitől van ez a szurkálás?

Figyelt kérdés
Ma egész nap azt éreztem, hogy fentről belenyilall a szeméremcsontomba, onnan pedig a combtövembe megy tovább. Pár másodperc az egész, de szinte óránként (vagy gyakrabban) jön. 13 hetes vagyok.
2008. nov. 19. 14:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de nekem is sokszor van szurkalas es ma voltam uh-on, mindent rendben talaltak. A fajdalmaimra azt mondtak normalis, no a meh, nyulnak a mehszalagok, nagy valtozas van folyamatban stb, a baba el, ver a szive. Ennek ellenere meg aggodok.
2008. nov. 19. 14:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én ugyanigy vagyok ma mint te és én is szintén 13 hetes vagyok! Én is voltam uh-n hétfön és mindent rendben találtak!

Lehet tényleg a méhünk nő!

Boldog babavárást!

2008. nov. 19. 14:55
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem egész terhességem alatt hol itt, hol ott szurkált, volt hogy ki is sugárzott.

12 hetesen volt egy kifejezetten szeméremcsontra korlátozódó szurkálásom. Először megijedtem, azt hittem, hogy felfázás, hólyaghurut és napi 2 liter kamillás csipkebogyós mézes teát ittam és 2-3 nap alatt elmúlt.

2008. nov. 19. 15:12
 4/9 A kérdező kommentje:

Akkor jó, ha másnak is van ilyen. A méhem meg növekedjen nyugodtan, el kell férnie a kis békának :)

Mindenkinek sok boldogságot!

A 2. válaszoló kismama-kortársamtól kérdezem, hogy neki van-e egyéb tünete, hogy érzi magát?

2008. nov. 19. 15:32
 5/9 anonim ***** válasza:

A 2. válaszolo vagyok. Nekem még mindig meg van a hányinger de már azért hol elmulik hol vissza jön! A melleim fájnak. És sajnos nekem a gyomrommal is vannak problémák:(! Nem ehetek du-tol már semmi füszereset vagy nehezet mert begörcsöl a gyomrom pedig terhesség elött soha nem volt ilyen bajom! Nem is hiztam még a 3 honap alatt 1 kg sem!

Neked milyen egyéb tüneteid vannak?

2008. nov. 19. 17:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Hasszurka nekem is volt az első trimeszterben főleg, a méhszalagok nyúlása miatt van.

30 hetes kismama

2008. nov. 19. 20:02
 7/9 A kérdező kommentje:

A 2. válaszolónak: nekem végig a 12. hétig egész napos hányingerem volt, émelyegtem, fájt a fejem, reggelente hánytam. Ez a 12. hét után elmúlt, most viszont a gyomrom szórakozik, estére iszonyatosan bekeményedik, felpuffad. De nekem alapból is rengeteg a savam, ami még most fokozott, elég sokat szenvedek. Az orvosom diétára fogott már a terhesség elején, mondván, hogy hízékony vagyok és sikerült is fogynom 3-4 kg-ot, de abból már 2 visszajött. Majd mostantól kell nagyon vigyáznom, mert már étvágyam is nagy.

Te hogy bírod az esti "diétát"? Mikorra vagy kiírva szülésre?

2008. nov. 20. 07:50
 8/9 anonim ***** válasza:
a 2. válaszolo vagyok! Én is nagyon sokat szenvedek a gyomrommal néha nagyon be görcsöl a védönöm azt mondta hogy a tartoszalagok nyulnak! Ne aggodjak de menjek el dokihoz hogy megnyugodjak! Nekem sem lehet enni semmi füszereset mert attol is begörcsölök és nehezet se ehetek:(! Nagyon rossz mert ha megkivánok vmit én nem ehetem meg mert begörcsölök töle! Én május 30-ra vagyok kiiva! És te?
2008. nov. 21. 10:29
 9/9 A kérdező kommentje:
2-nak: Jajj, én is kivagyok a gyomromtól, már nagyon nyűgös! De küzdök és a B6 vitamin segít. Én május 26-ra vagyok beprogramozva, elég közeli az időpontunk, lehet, h. egyszerre fogunk szülni :)? Pénteken voltunk uh-on a dokimnál és fantasztikus élmény volt! Már 9 cm-es a babóca, nagyon szépen fejlett és az uh alatt egyfolytában mocorgott. A doki is meglepődött, h. milyen aktív. Gyönyörű élmény!!!
2008. nov. 23. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!