Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon meg vagyok ijedve! 36...

Nagyon meg vagyok ijedve! 36 hetesen Fl: 68mm-t mértek, ami korának megfelelő. Ma viszont (40 hetesen) 65 mm! Hogy lehet ez? Hova tűnt?

Figyelt kérdés
Amikor szóltam a dokinak, akkor újra mérte, és akkor volt 69 vagy 70 mm. Ez nagyon nagy gond? Mire utalhat a rövid combcsont?
2008. nov. 19. 14:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az orvosok is tévedhetnek pár mm.-t! Nyugodj meg!

Lehet elmérték.

2008. nov. 19. 14:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem kell aggódnod...ezek csak pár milliméterek...

az én babóm feje meg 36 hetesen 102mm, ami meg nagyobb 1 centivel a neten irottaknál...szerintem ezek nem fontosak mert minden kisbaba más..ezek csak átlagok, na meg nem tünhetett el, szerintem csak elmérték amikor 36hetes voltál...nem nehéz elmérni...sok boldogságot! 37 hetes kismama

2008. nov. 19. 15:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Sziazstok!

Nekem is elmérték mindig az adatokat,sőt olyannal is sokkoltak h nem lesz nagy baba,meg h pici lesz,meg h kisebbek a mért adatok az átlagnál!Mindezt tették velem szülés előtti hetekben(2-3 héttel szülés előtt)Jahh és azzal is riogatott sok kismama h hát nincs nagy pocakom nem lesz nagy a baba!

De mi erre rácáfoltunk!!!!!!

Ugyanis 53 centi,3350 g-os volt a ksilányunk és valóban nem volt nagy hasam inkább gömbölyű,mintha odaragasztották volna

jahh és mind emellett rengeteg volt a magzatvizem!

Úghy nyugi,ne adj a számokra teljesen felesleges

2,5 hónapos kislány anyukája

2008. nov. 19. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!