Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Verkep elteres mit jelent?

Verkep elteres mit jelent?

Figyelt kérdés

Most lett kesz az elso trimeszteri verkepem

Amibe a hemoglobin alacsony (105)

Alkalikusfoszfat alacsony

Illetve a crp m 2,6 , ez tartomanyon belul van de nekem 2 honapja korulbelul 1 volt .?!

2020. jan. 11. 16:12
 1/7 anonim ***** válasza:
A crp tudom, az gyulladást jelez.
2020. jan. 11. 16:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen de elvileg 10 ig jo .Akkor normalis vajon h valtozptt?
2020. jan. 11. 16:28
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

Bőven jó még.Ha átestél egy megfázáson,fáj kicsit a torok vagy bármi már akkor több ezerre ugorhat,ami után szépen fokozatosan visszamegy.Asszem valahogy úgy mondták nekem hogy 40 vagy mennyi felet számít kórosnak és kell utána járni, hogy mitől van.Nekem 144 volt a minap.Most küldött az orvos ellenőrzésre.

Terhesség alatt lehetnek eltérések és legtöbb esetben semmit sem jelentenek.Főleg bajt nem.Lehet kapsz vasat, bár nem tom, a hemoglobint meg még valamit néznek amiből kiderül van e vashiányod.

2020. jan. 11. 16:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom csak olvastam h daganattol is emelkedhet en meg kicsit hipochonder vagyok habar ez meg tartomanyon belul van :)
2020. jan. 11. 16:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg gyulladástól is.Ne csak egy valami ragadja meg a figyelmed:) De mondom, a tiéd bőven benne van a normál tartományba.Ne parázz rajta.
2020. jan. 11. 17:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt .:)
2020. jan. 11. 17:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Komolyan, nem irigyellek... Mi lesz ha meg is születik a gyerek? Folyamatosan aggódni fogsz.

A crp egy pillanatnyi állapotot tükröz. Gondolom nem ugyanolyanok voltak a körülmények amikor az elsőt levették meg nem ugyanúgy érezted magad stb. H meg ha tudod, hogy határértéken belüli, akkor miért kell aggódni?

Hemoglobin kis vashiányt mutat. Szedj plusz vasat vagy egyél sok céklát, spenótot!

2020. jan. 11. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!