Előtejtől kemény mell?
Figyelt kérdés
30 hetes vagyok, napok óta szivárog az előtejem, inkább narancssárga színű. Melltartóbetétet használok, nem zavar különösebben, viszont ma délutánra konkrét bekeményedett a bal mellem, mintha egy csomó lenne benne, eléggé fáj és érzékeny. Második babám, viszont elsőnél nem volt előtejem, szülés után indult meg.. Akkor a tejbelövellés miatt kisebb mellgyulladásom volt, ugyanolyan érzés most is. Ez természetes dolog, fordult már elő valakinél?2020. jan. 10. 19:40
1/3 anonim válasza:
Nekem is néha szivárog az előtej, de nem keményedik be.
Hívd fel holnap a védőnőt, vagy a háziorvost v nőgyógyászt.
Nem tudom h ilyenkor begyulladhat e!?
De úgy tudom h fejni nyomkodni
nem szabad....
Az a biztos ha szakemberrel konzultálsz
2/3 anonim válasza:
14-15 hetes terhesen kezdődött, hogy bekeményedett és Csomós időt t estére a mellem. Meleg zuhany és masszázs segített csak, pont olyan volt ahogy írod, mint a fiam születése után a kezdődő mellgyulladás. Nekem kicsit jobb lett mikor 1-2 hétre rá megjelent az előtej, csak pár csepp formájában, de nem fáj annyira. Azért az esti masszázst azóta se hagyom ki.
Teljesen természetes egyébként, mégha nem is vígasztal sokat.
3/3 anonim válasza:
8 hónapos terhes koromtól folyt a tejem... Legalább császár után se görcsöltem amiatt, hogy nincs tejem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!