Normalis hogy a mell feszulesen kivul es hogy jokat tudok aludni nincs tunetem?
Ugyanez van nálam is. Én 6+4 hetes vagyok. Múlt héten és azelőtt rosszabbul voltam mint most. A tüneteim enyhültek, egyedül a mellem feszül, súlyos meg gyakran járok pisilni. Se székrekedés, se álmosság, se hányinger, se hányás.
Én ma este megyek dokihoz. Szerintem ez teljesen normális bár engem is szétvet az ideg :)
Nem nevetlek, mintha anno én írtam volna ki a kérdést, abszolút megertelek.
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de szerintem téged ez zavar a legjobban
Most miért fáj a hasam? Most meg miért nem? Miért nem fáj már a mellem, még akkor sem ha fél óráig nyomogatom, hiszen tegnap még fájt? Miért nincs hányingerem? 😀
Később az lesz, hogy miért kisebb a hasad, mint tegnap? Miért szúr /görcsölget / nem görcsölget. Végtelen a lista.
Van ilyen típusú nő. Valahogy próbáld meg kihúzni a 10-11. hétig, aztán vegyél egy szívhanghallgatót.
Én 21 hetes vagyok, mostanában azon idegeskedek, hogy miért mozog sokat? Miért keveset?
Minden egyes ultrahang előtt majdnem lefordulok az asztalról idegességemben, bár már fejlődöm. 😀
Ezzel szerintem nem tudunk mit tenni, de azt javaslom, hogy a kötelezőkön kívül ne vállalj plusz vizsgálatokat, ha nem javasolja orvos (szívultrahang hobbiból, babamozi, stb). Nekem legalábbis felesleges stresszt okozott, nem örömöt, túlaggódom.
És ami a legfontosabb, nincs (vagy csak kevés) gyik, sem egyéb fórum, csak és kizárólag az orvos.
Kitartást kívánok, minden úgy lesz, ahogy lennie kell :)
Én 12 hetes vagyok,de ebben az időben én is így voltam.Amikor mentem a 9.héten ultrahangra és megkérdeztem hogy akkor meg van még hülyének néztek.😂 Nagyon izgultam előtte mert semmit nem érzékeltem abból hogy terhes vagyok. Mondjuk most se változott ez nagyon!
Kitartást! 😉
Sokszor fogod még azt érezni, hogy nem vagy normális. Rendesen el tud rugaszkodni az ember a valóságtól, de idővel letisztul majd, hidd el!
Sokféle fájdalom és annak hiánya is normális, az orvos is mondani fogja. Próbálj meg annyira objektív lenni, amennyire csak tudsz.
Szeretnék okosat mondani, de én is ugyanilyen voltam, így csak annyit tudok, hogy ezt túl kell veszelni valahogy a lehető legkevesebb agyalással:)
Mikorra van időpontod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!