Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normalis hogy a mell feszulese...

Normalis hogy a mell feszulesen kivul es hogy jokat tudok aludni nincs tunetem?

Figyelt kérdés
Ket hetig gorcsolgettem,mindart 7 hetes vagyok. Az is elmult. Akkor azert aggodtam hogy gorcsol,most azert hogy mem. Kivagyok. Nem tudok lenyugodni,ne nevessetek ki,de nem megy...

#baba #Hasi gorcs
2019. szept. 11. 07:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Drukkolok!
2019. szept. 12. 16:56
 12/17 A kérdező kommentje:
9 mm es petezsak,jo vastag nyalkahartya,jo helyre agyazodott be.😊Viszont nekem hasi uh ot csinalt es regebbi a dokim gepe,nem latni embriot meg. Nem lett volna jobb huvelyi? Azt mondta nyugodjak meg, terhessegem korahoz merten minden jol alakul odabenn. Kaptam progi potlast,mivel eros dohanyos voltam,tuti ami tuti. Viszont az en dokim nem vallal sajna 10 eve mar szulest,ugyhogy kedden megyek az uj dokimhoz. Ott ujabb uh lesz😊 remelem minden oke lesz.
2019. szept. 12. 18:08
 13/17 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök:) Nyugi! 😀
2019. szept. 12. 18:39
 14/17 A kérdező kommentje:
Probalok nyugodt lenni es ravenni magam,hogy ne olvasgassak a neten! A dokim mondta,ha kerdesem van ot hivjam,ne a netet bujjam🤦‍♀️
2019. szept. 12. 18:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Bizony:) magnéziumot javasolt?
2019. szept. 13. 10:57
 16/17 A kérdező kommentje:
Igen,szedekagneziumot is. Azon kivul hogy szedelgek es puffadok,fajnak a cicijeim,nem erzek semmit. Remelem ez sem baj😊
2019. szept. 13. 15:30
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem soha nem volt semmi tünetem a mellfájdalmon kívül. Az is folyton elmúlt, majd előjött.
2019. szept. 13. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!