Ha ma egész éjjel kint leszek lehet baja a babámnak? 14 hetes vagyok
Alapvetően kihülhetsz ilyen hidegben is..
Hogy lehet úgy összeveszni azzal, akitől babát vársz, hogy inkább az utcán töltöd az éjjelt?
Holnapig mi változik?
Legalább menj be egy kocsmába vagy bárhova, ami éjjel nyitva van, Hogy melegben légy..
2. Vagyok
Peraze ha mászkálsz egész éjjel, akkor nwm.. csak ne ülj le sehova..
De tuti 14 hetesen nem birtam volna egy egész éjjelt ébren
Nem tudom hol laksz, de menj fűtött buszmegállóba ha van nagybuszmegálló a közeledben, vagy menj be kórházba ott leülhetsz a sürgősségin a váróteremben, esetleg ha felhívod a krízisközpontot tovább irányítanak a lakhelyedhez közel olyan emberekhez ahol nyugodtan töltheted az éjszakát, míg oda érsz a krízisközpont által irányított helyre folyamatosan kapcsolatban lesznek veled telon.
Nem kell magyarázkodnod miért vagy ott, ki vagy, vagy mi történt egyszerűn oda irányítanak a házhoz, becsengetsz és fogadni fognak. Nem egy hajléktalan szálló, hanem kifejezetten ilyen krízis helyzetekre hozták létre.
9!
Az ember, már az értelmesebbje azzal vállal gyereket, akivel mindent megbeszélhet. Ergo vagy a kerdezo idióta és egy agresszív állatnak akar szülni, vagy szinten a kerdezo idióta és nem képes a dolgokat megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!