Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha ma egész éjjel kint leszek...

Ha ma egész éjjel kint leszek lehet baja a babámnak? 14 hetes vagyok

Figyelt kérdés
-1 fok van most annyira nincs hideg. Össze vesztem a párommal és nem akarok haza menni máshova meg nem tudok menni. Barátnőm nincs otthon,masik barátnőm telefont nem veszi fel. Felöltöztem van rajtam vastag ruha.
2020. jan. 9. 22:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Nem lesz ettől baja, de attól igen, ha nem rendezitek a kapcsolatotokat sürgősen.
2020. jan. 9. 22:50
 2/13 anonim ***** válasza:
81%

Alapvetően kihülhetsz ilyen hidegben is..

Hogy lehet úgy összeveszni azzal, akitől babát vársz, hogy inkább az utcán töltöd az éjjelt?

Holnapig mi változik?

Legalább menj be egy kocsmába vagy bárhova, ami éjjel nyitva van, Hogy melegben légy..

2020. jan. 9. 22:51
 3/13 anonim ***** válasza:
70%

2. Vagyok

Peraze ha mászkálsz egész éjjel, akkor nwm.. csak ne ülj le sehova..

De tuti 14 hetesen nem birtam volna egy egész éjjelt ébren

2020. jan. 9. 22:53
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
És ha fél év múlva is így összevesztek, akkor a 2 hetes babával mászkálsz egész éjjel az utcán? Menj haza, beszéljétek meg. Nem azért, mert megfagynál, hanem mert felnőtt emberek vagytok, akik annyira szeretitek egymást, hogy hamarosan kisbabátok fog születni.
2020. jan. 9. 23:05
 5/13 anonim válasza:
84%

[link]

Nem tudom hol laksz, de menj fűtött buszmegállóba ha van nagybuszmegálló a közeledben, vagy menj be kórházba ott leülhetsz a sürgősségin a váróteremben, esetleg ha felhívod a krízisközpontot tovább irányítanak a lakhelyedhez közel olyan emberekhez ahol nyugodtan töltheted az éjszakát, míg oda érsz a krízisközpont által irányított helyre folyamatosan kapcsolatban lesznek veled telon.

Nem kell magyarázkodnod miért vagy ott, ki vagy, vagy mi történt egyszerűn oda irányítanak a házhoz, becsengetsz és fogadni fognak. Nem egy hajléktalan szálló, hanem kifejezetten ilyen krízis helyzetekre hozták létre.

2020. jan. 9. 23:08
 6/13 anonim ***** válasza:
26%
Igen, lehet bajotok. Menj haza.
2020. jan. 10. 02:38
 7/13 anonim ***** válasza:
31%
A hidegtől nem. Éjjel viszont nem kimondottan biztonságos se azután flangálni, se egy padon éjszakázni férfiként se, nőként meg pláne nem.
2020. jan. 10. 06:21
 8/13 anonim ***** válasza:
77%
A parod nem is idegeskedik, hogy hol flangalsz 14 hetes terhesen??
2020. jan. 10. 07:32
 9/13 anonim ***** válasza:
68%
Lehet baja a babádnak is, neked is...ez egy egészen hajmeresztő történet. Mi történt, megkérdezhetem? Nem a magánéletedben szeretnék vájkálni, hanem tisztán látni, ha már feltetted ide ezt a kérdést. Ugyanis osztják itt sokan az észt, hogy menj haza, beszéljétek meg, alapból ez lenne a helyes, de van az a helyzet (hál' istennek sosem kellett átélnem, de anyumnak igen), amikor az ember tényleg nem akar, leginkább nem mer hazamenni megbeszélni. Ez viszont így tarthatatlan. Ha ez van, hosszú távon kell megoldanod az életed, a babával közös életed. Ha csak egy egyszerű hiszti, összeveszés, akkor tényleg menj haza, beszéljétek meg, ugyanis ezzel az emberrel alapítotok közösen családot, ha ezek az összeveszések maradnak, mit csinálsz majd az újszülötteddel, őt is viszed magaddal az éjszakába?
2020. jan. 10. 07:56
 10/13 anonim ***** válasza:
75%

9!

Az ember, már az értelmesebbje azzal vállal gyereket, akivel mindent megbeszélhet. Ergo vagy a kerdezo idióta és egy agresszív állatnak akar szülni, vagy szinten a kerdezo idióta és nem képes a dolgokat megbeszélni.

2020. jan. 10. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!