Egész éjjel hanyatt aludtam, ártottam neki?
Figyelt kérdés
31 hetes vagyok, ma éjjel 4x ébredtem arra, hogy hanyatt fekszem. Figyelek rá, hogy ne, de hát ha alszom...nem éreztem, hogy rossz lenne nekem, de mindenhol tiltják.2019. dec. 15. 05:53
1/10 anonim válasza:
Szerintem ameddig te jol vagy,nem szedulsz es nincs legszomjad,addig nem lehet baja..azert igyekezz oldalt aludni
3/10 anonim válasza:
Nem tiltják, csak megemlítik, hogy kényelmetlen. Úgy alszol, ahogy akarsz, hanyatt egy idő után úgysem fog menni, te sem véletlenül ébredtél fel rá 4 alkalommal.
4/10 anonim válasza:
Mindig hanyatfekve alszom! Ikreket várok, ha balra fordulok a kislány böki ki az oldalam, ha jobbra, akkor a fiú.
Ha a hátamon fekszem mindenkinek megfelel 😉
5/10 anonim válasza:
Egész terhességem alatt hanyatt fekve aludtam. Jobb oldalon nem tudok aludni,bal oldalon meg állandóan rugdosott a kislányom.
6/10 anonim válasza:
Hol tiltják? Az 1.terhessegem alatt vegig úgy aludtam.
7/10 anonim válasza:
Pedig nem szabad..a korhazban is mondtak,mikor bent fekudtem. Volt akit hosszan uh- ztak ,hanyatt fekve, de abba kellett hagyni,felallitottak, mert mar visszafele folyt az aramlas a koldokzsinorban...
"A háton fekvés sem ajánlott sajnos egy idő után, mert a növekvő méhed súlya egyre nagyobb nyomást gyakorol a gerincedre, a hátizmaidra és a főbb erekre, ez pedig csökkenti a véráramlást a testedben. Ez a babádnak sem tesz jót."
8/10 anonim válasza:
Dehogy. Ha kényelmetlen a babának, vagy neked, akkor felébredsz rá. Rosszulléttel jelez a szervezet, de nem minden terhes nőnek gond oldalt aludni. Láttam olyan ikerterhest, aki simán tudott háton aludni.
9/10 anonim válasza:
Nyomhatja az ereket, de ez attól függ, hogyan helyezkedik el a baba. Akinél nyomja, az érzi, mert ájulásérzés, szédülés jön rá.
10/10 anonim válasza:
Nyomhatja az ereket és egy új kutatás szerint növeli a halvaszületé esélyét (Angol NHS honlapon is írnak róla, ikres sógornőmnek beszélt róla a midwife) azt is írjak, hogy az a fontos, hogy próbálj meg oldalt aludni és ha arra kelsz, hogy háton vagy fordulj el. Nem lesz gond, ha mindig vissza fordulsz ha "rajtakapod" magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!