Tenyleg nem szabad kadban furodni?
Figyelt kérdés
Volt itt egy kerdes a mehszajrol szolt meglepodtem rajta hogy teljesen tilos egesz terhessegben2020. jan. 6. 14:36
1/13 anonim válasza:
Dehogy tilos. Mindkét terhességem alatt kádban fürödtem es a 2. gyerekem vízben született. :)
2/13 anonim válasza:
Nem tilos, maximum akkor ha nyílik a méhszáj. Én végig kádban fürödtem.
3/13 anonim válasza:
Gyógyfürdőt, főleg a forró vizeset nem javasolják, vetélést okozhat. És az is leginkább az elején.
4/13 anonim válasza:
Nekem semmi bajom nem volt terhessegem alatt,mégis azt mondták ne fürödjek,csak zuhanyozzak.A fertőzés veszély miatt is mondják,hogy nem szabad vízben ülni.Nyilván nem véletlenül.Én nem kockáztatnék!
5/13 anonim válasza:
Az otthoni kadfurdozestol szerintem nem a fertozes veszely miatt intenek, (az inkabb a termalnal lenne) hanem a forro furdo felmelegitheti a magzatvizet. Legalabbis nekem ezt mondtak.
Amugy erdekes, mert a midwife-om ajanlotta a furdot Epsom-sóval, abban magnezium van es ellazit, de mondta, hogy csak meleg es semmikeppen nem forro vizben. Megmondom oszinten, hogy en ennek ellenere sem merek, pedig karacsonyra nagyon jo kis furdo bombakat kaptam :)
6/13 anonim válasza:
En is olvastam. De világ életemben furodtem. Nekem ez a forró víz is rejtély. En olyan vízben fürdők, ami a férjem szerint láva. Szerintem kellemesen langyos. Akkor mi is a forró? Az otthoni saját kadadban ugyan milyen fertőzést szedhetnel össze? Gondolom hetente kitakaritod,addig meg csak ti használjátok. De ha nagyon aggódsz kifertotlenitheted akar minden nap is.
7/13 anonim válasza:
Nekem is kerte a nogyogyasz,h ne furodjek,csak zuhany. Otthon is.
8/13 anonim válasza:
Nekem is mondta a terhesség megállapítása után a dokim, hogy inkább zuhanyozzak, betartottam.
9/13 anonim válasza:
#6-os Pontosan!! en is nagyon forro vizben szeretek furdeni, ezert tartok tole, hogy nem jol lonem be az optimalis homersekletet, ezert inkabb hagyom egy darabig. De egyetertek veled teljesen, otthon, ahol tudod hogy van takaritva, nem hiszem, hogy el lehet kapni fertozest :) (#5-os voltam)
10/13 anonim válasza:
Úgy tudom, h. a 40fokos víznél melegebb nem ajánlott.
Én sem fürdök amúgy, pedig nagyon szeretek. De inkább lemondtam róla, mert a nagyon forró vizet szeretem én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!