Kismamik az Nst vizsgálat, hogy működik? Most megyek elösször. Mit lehet enni, hogy jobban mozogjon a baba?
Lefekszel, rádteszik és nyomogatni kell egy gombot mikor mozog.
Kóla és csoki segíthet
Úgy ahogy az első írja.
Nekem cola+milka csoki volt a nyerő. :D
Nekem semmilyen gombot nem kellett nyomogatni. Rámtették, és kb 15-20 perc után levették.
Kólát igyál, csokit vagy valamilyen édességet péksütit egyél előtte
Nálunk sem kellett nyomogatni.
Leültél, szabaddá tetted a hasad. Egy tappancsot rátettek, azt fogni kellett. 10-15 perc átlagban. Közben mászkálnak, ránéztek néha, ha nem volt mozgás kicsit megpróbálták felébreszteni a babát.
Egyszerre 4en voltunk bent.
Nekem egyik alkalommal 1 óra volt. Nem akart felébred i a babám. Utána elküldtek, hogy menjek sétáljak, egyek igyak és egy óra múlva menjek vissza megismételni. Ettem egy kis csokit, ittam kólát, vissza mentem. Akkor már mocorgott rendesen.
Hbnyomogatás nálunk sem volt
2 tappancs
1 méhtevékenységet 1 a baba szívhangját figyeli
Érdemes csokit enni 25-30 perccel a vizsgálat előtt és lehetőleg (akár alatta is) vizet inni.
Kólát nem szeretem.. de a koffein is segít.
Egyébként otthon megfigyelheted.
Az első babám 40 perc után kezdett mozgásba.. a másodiknak elég 10 perc is a cukros mármi után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!