Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha elhal egy terhesség azt...

Ha elhal egy terhesség azt észre lehet venni? Vagy csak a következő UH-nál?

Figyelt kérdés
Én most vagyok 9 hetes, eddig minden oké volt. Csak sok helyen azt olvasom, hogy az 5-6 és a 9-10 hét a legkritikusabb. És csak három hét múlva megyek a következő UH-ra.
2008. nov. 19. 10:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia ne aggódj, mert az árt!

Nekem is volt egy vetélésem, és én elkezdtem vérezni.Hogy mindenkinél egyforma-e arra nem tudok válaszolni, de akiket ismerek, mindenki vérzett.

De van olyan is, aki vérzik, de a baba nem megy el.

2008. nov. 19. 10:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha görcsök és vérzés jelentkezik,akkor spontán vetélés történt. Az elhalt terhességet nem lehet észrevenni, Nekem az UH mutatta ki.
2008. nov. 19. 10:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, bár nyugodtabb nem lettem, de azért megpróbálok nem sokat foglalkozni a dologgal.
2008. nov. 19. 10:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondolom hogy ha elhal a baba akkor annak megvan az oka. Lehet hogy beteg és azért. Ha egészséges és harcos típus akkor megmarad és minden rendben lesz. Ne izgulj biztosan jól alakul és egy kis harcos bébid van aki elég makacs és ott lesz még 31 héten keresztül. Csak ne izgulj, inkább gondolj szép dolgokra és élvez minden pillanatát.

30 heteke

2008. nov. 19. 10:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ugyanebben a helyzetben vagyok én is. Holnap töltöm a 9 hetet és dec. 12.-én megyek uh-ra. Annyi vetéléses dolgot olvastam, hogy már rettegek, mindig azt nézem, h nem görcsöl-e a hasam, hogy feszül-e a mellem, stb.. De elhatároztam, mától kezdve nem is olvasok ilyen portálokat az uh-ig. Ha gondolod, írj nekem privátban, és beszélgethetünk.
2008. nov. 19. 11:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak csak annyit írnék, hogy szívesen beszélgetnék veled, de nem tudok privát emailt küldeni.
2008. nov. 19. 12:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne gondolj elhalásra, egészséges...

Nekem néha nem fáj a mellem,nincs hányingerem egész nap, sőt, de másnap pótolja:)

Olyan érzésem van mint aki mindjárt menstruálni fog... De a pici egészséges.

Figyelj magadra, és próbáld meg "érezni" a manód. Beszélgessetek. Nekem bevált.

Boldog babavárást:)

2008. nov. 19. 12:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem indult egyszerűen a terhességem. Nagyon görcsöltem, és az eredményeim sem voltam jók (vizeletben vért és acetont találtak, egymás utáni mind a 2 nap), majd aznap este elég erős vérzésem volt. Nagyon megijjedtem, a védőnőm azt mondta h sajnos nagy esélye van annak h elment a baba, mivel nem volt jo az eredményem aznap. Ügyelet, egy éjszaka a kórházban, infúzió, reggel újabb ultrahang, de szerencsére a pici erős volt és minden rendben van azóta is. Ma már 18 hetesek vagyunk, de nagyon oda kell figyelnem magunkra, sok sok pihenés.

Én a kórházban, fekve, azzal bíztattam magam, hogy ha netalán elment akkor, jobb így, mert biztosan beteg volt. de azért próbáltam vele megbeszélni hogy legyünk rősek :)

Szóval nem minden esetben, jár vetéléssel a vérzés, bár nagy esélyem volt rá nekem is.

Nyugodt babavárást, kívánok.

2008. nov. 19. 12:21
 9/9 A kérdező kommentje:

A két utolsó válasz nagyon szívhez szóló volt.

Nektek is jó babavárást!!!

2008. nov. 19. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!