Nagyon friss tapasztalatok a szőnyi Selye János szülészettel kapcsolatban?
Kedves utolsó!
Leírnád a sztoridat?Onnantól,hogy bementél a kórházba szülni?
Mi történt veled,mit csináltak?Hogyan viselkedtek veled?Stb,minden érdekel:)))
Csecsemősök,szoptatásban segítség,szülésznő,dokid volt?
köszi!
Szia!
Leírom a 7-évvel ez elötti élményem is meg a mostanit is.A kórházban lényegében nem változott semmi ennyi idő alatt,csak sokkal szebb és kényelmesebb lett.
Az első szülésemnél Dr.Vadász Péter volt az orvosom,9hónapig jártam hozzá.Nagyon meg vagyok vele elégedve.Spontán indult be a szülés vasárnap hajnalban kellet indulnunk a kórházba.Velem már az első percben mikor odaértünk nagyon kedvesek voltak,pedig még nem tudták hogy van orvosom.Az ügyeletes Dr.Ördögh megvizsgált,telefonáltak a Vadásznak hogy hány újnyi a tágulás,és Ő fél óra múlva ott volt.Amíg odaért megkaptam a beöntést,leborotváltak,és onnantól el sem mozdultak mellőlem.Akkor két szülésznő(már egyik sem dolgozik ott nyugdíj és gyes miatt)segített nagyon sokat.Az orvos reggel fél nyolctól,este hétig míg le nem telt a két óra nem ment haza.Pedig vasárnap volt!
Mostani szülésemnél be kellet feküdnöm,mert le telt az idő.Az orvosom Dr.Mozejkó László(azért váltottam mert a Vadász nem vállal már szülést)jobbnak látta így.Két nap múlva magától megindult a szülés,szülésznő megvizsgált,ugyanúgy telefon a dokinak addig beöntés,borotválás.Megérkezett az orvos burokrepesztés két óra múlva megvolt a fiam.A szülésznőnek(Krisztina)nem tudtam elég hálás lenni annyit segített.Szeretett volna gátvédelmet,de sajnos nem sikerült.Igaz az orvos olyan szépen összevart hogy nem látszik az égvilágon semmi.Csak azért bejött varratot szedni hogy másnap hazamehessünk.Az egész szülést persze a fájások alatt nem akkor hagyták hogy a férjembe kapaszkodjak végig nevettük.Krisztina a szülésznő el sem mozdult mellőlem.Biztonságban éreztem magam,tudtam hogy jó kezekben vagyunk.
A csecsemős nővérek azt hiszem négyen vannak,én kettőt nagyon szerettem,ők sokat segítettek kérés nélkül is,a másik kettő is aranyos volt,de ők egy kicsit távolság tartók,de ha szóltunk valamiért ők is készségesek voltak.A szoptatásban az két nővér segített nagyon sokat akiket előbb említettem.
Hát egy kisregényre sikeredett,ha valamiben tudok segíteni csak szólj nyugodtan.
Viki
Köszönöm Viki!
Már csak 1 hónap és 2 hét,és én is megismerem jobban a szülőszobát:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!