Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 kiló hizás 36. Hétig?

20 kiló hizás 36. Hétig?

Figyelt kérdés

Ma raalltam a mérlegre és 1 hónap alatt 5 kiló feljott.

Vizesedek is, de nem fogható minden erre.

Attól félek lesz ez 25-30 is a szülésig és ezt nagyon nem szeretném.

Soha nem fogyokuraztam, nem kellett diataznom sem. Nem tudom most mit tehetnék, hogy ne legyen több hizás.

A védőnőm azt mondta hogy nem látszó elhízott kismamának, de mivel (akkor 15 kiló hizás volt) azt mondta hogy ne nagyon egyek, a baba élvezi úgyis ami kell.

Amit kicsit nehezen hiszek el.

Milyen diétát javasoltok, amitől a baba meg kapja ami kell neki, de és nekem sem árt?

2020. jan. 4. 15:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is 20 kg-nál tartok, bár én pont ma már 38 hetes vagyok. Most az utolsó 3 hétben heti 1 kg-t híztam, de egyszerűen én sem értem, hogy hova és mitől. A 20 kg sem látszik. Persze, valamennyi látszik, de nem 20 kg. Simán rám jönnek a terhesség előtti 38as nadrágjaim is, csak ugye begombolni nem tudom őket, de múltkor kíváncsiságból felpróbáltam őket, és a combomra simán jók most is.. A karomon látszik, hogy vastagabb, de simán hordom a régi felsőimet, nem kicsik. A hasam sem nagy, 110 centi köldök alatt, mindenki azt mondja h milyen aranyos pici pocakom van. Nem vagyok vizes, nem tűnt el a bokám, simán hordom a gyűrűmet is. 18ára vagyunk kiírva, marhára kíváncsi vagyok, hogy hány kg leszek szülés után.
2020. jan. 4. 19:34
 12/12 A kérdező kommentje:

Tornazom heti 2x

De a setalas már nem nagyon megy mert megfajdul a hasam. De a tornatol nem. Ki érti ezt

2020. jan. 4. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!