31. hétig mennyit híztatok?
Én 3 kilót híztam a 30. hétig, utána még 5 kiló jött fel.
Én nem érzem amúgy drasztikusan soknak az eddigi 8 kilódat. Valaki ezután még jó pár kilót felszed, de van aki már nem olyan sokat!
Sógornőm az elején hízott sokat, aztán megállt. Neki összesen 18 kiló jött fel, de vizesedett is.
9-et, azóta 2 jött még hozzá.
Most 38 hetes vagyok.
8.5 kilót híztam a 31. hétig. Azóta 2-t. Mert konkrétan csirkén és barackon/dinnyén élek, más nem megy le. :)
Hétfőre vagyok kiírva.
31. hétig + 17 kg.
Olyan jókat nevetek, mikor írjátok, hogy 8 kiló, 3 kiló, stb. Nem megbántásként írom, de az enyémhez képest tényleg nevetségesnek tűnik. Persze azt nem tudom, hogy ki hány kg-ról indult, hány centi, milyen testalkatú. Rajtam pl. nem látszik meg a + 20 kg, nem is érzem soknak, más meg izgul itt 1-2 kilón. Milyen furcsa.
Még egyszer leírom, nem akarok senkit megbántani, mert mindenki maga tudja, hogy mennyi hízás sok neki, csak leírtam a véleményem.
Boldog babavárást mindenkinek!
Üdv, 34 hkm
Utolsó!
Én 68ról indultam és 169 cm vagyok, tehát nekem elég a 8 kiló. Bőven. :o)
De remélem nem sértődtél meg azon amit írtam?! Tökéletesen megértem, azért is írtam le, hogy mivel nem tudom, hogy kinek mennyi a sok, vagy az elég, csak úgy maga a szám hangzik nevetségesnek az én 20-amhoz képest.
Amúgy én 171 cm vagyok és 57-ről indultam, ami mára 77-re gyarapodott, és lesz még 80 is szerintem, mivel még előttem van 6 hét.
Én 182 cm vagyok, és 69-ről indultam. Állítólag rajtam sem látszanak a kilók, de azért már jó lenne megállni. Igaz a kislányommal 14 kg.-ot szedtem fel összesen, és csak 2 kg maradt rajtam szülés után.
Aki még várja a babát, annak boldog babavárást, és könnyű szülést! Aki már megszült, annak pedig boldog babázást kívánok!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!